EDHO'nun sevilen isimleri yeniden bir arada! Oktay Kaynarca'nın paylaşımı heyecanlandırdı

Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final yapmasının ardından dizide rol alan isimler yeni projeleri ile ekranlarda boy göstermeye başladı. Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer, geçtiğimiz günlerde Ben Bu Cihana Sığmazam setini ziyaret edip Oktay Kaynarca'ya sürpriz yapmıştı. Ünlü oyuncu Kaynarca'nın Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer'in yer aldığı kareyi sosyal medya hesabından yayınlaması ise büyük ses getirmişti. Üçlünün bir araya gelmesi ise hayranlarını heyecanlandırdı.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ani bir kararla final yaptı. ATV ekranlarına veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hayranları büyük hayal kırıklığı yaşadı. Oktay Kaynarca, EDHO'nun ardından bir yapım şirketine ortak oldu ve ilk dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ı ekranlara taşıdı.

Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getirdi. Diğer yandan Kasaban Doktoru dizisinde rol alan Ozan Akbaba da dikkatleri üzerine çekti. Yunus Emre Yıldırımer'in kadrosuna dahil olduğu TRT1'de ekrana getirilen Teşkilat dizisinde beğeni topladı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SETİNE SÜRPRİZ ZİYARET

Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekranlara dönen Oktay Kaynarca, Hakan Karahan ve Onur Tan'ı geçtiğimiz günlerde ziyaret etti. Sosyal medya hesabından iki oyuncuyu da etiketleyen Kaynarca, paylaşımına "Benimkiler set ziyaretine geldi..." notunu ekledi.