Danilo Zanna yeni sevgilisi Eda Alkaya kaç yaşında ve nereli? Eda Alkaya kimdir?

MasterChef programıyla adını geniş kitlelere duyuran Danilo Zanna'nın yeni sevgilisi merak konusu oldu. Zanna'nın yeni sevgilisinin Eda Alkaya olduğu iddia edildi. Magazin gündemindeki gelişmeleri takip eden binlerce kişi Eda Alkaya kimdir sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, Danilo Zanna yeni sevgilisi Eda Alkaya kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

MasterChef'in sevilen ismi Danilo Zanna'nın yeni sevgilisi merakla araştırılıyor. Son bilgilere göre, Eda Alkaya'nın Danilo Zanna'nın yeni sevgilisi olduğu iddia ediliyor. Peki, Eda Alkaya kimdir? Danilo Zanna yeni sevgilisi Eda Alkaya kaç yaşında ve nereli? İşte son gelişmeler...

EDA ALKAYA KİMDİR?

Snob Magazin'in haberine göre, Zanna'nın yeni sevgilisinin adı Eda Alkaya. Öte yandan Eda Alkaya hakkında internette ve sosyal medyada çok bilgi bulunmuyor.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Danilo Zanna 15 Nisan 1982'de Prato, Toskana, İtalya'da doğdu. Aşçılığı aile mesleği olarak devraldı. Aşçılık becerisini İtalyan şeflerle çalışarak İtalyan mutfağı üzerine pekiştirdi.

Türk Mutfağı ile ilgilenen Zanna, bu konuda kariyer yapmak istediği için İtalya'dan gelerek Türkiye'ye yerleşti. Türkiye'ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk mutfağı üzerine yemeklerin bulunduğu bir restoran açtı. Daha sonra televizyon programlarında yer almaya başlayarak ilk defa "Zahide ile Hayata Yetiş" adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı.

Zanna'nın asıl tanınması ise Planet Mutfak televizyon kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu "İtalyan İşi" adlı yemek programıyla oldu. Türkiye'de farklı ülkelerin restoran kültürüne yer veren Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yaptı.

Planet Mutfak kapandıktan sonra 2015'ten itibaren ATV'de yayınlanan "Elin Oğlu" ve NTV'de kendisinin hazırlayıp sunduğu "Lezzetin Şarkısı" adlı programlarla ekranlara geldi. Zanna son olarak 2019'da yeni sezonunda 3. döneminde TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Masterchef Türkiye programda başşef olarak jüri üyeliği yapmaktadır. 2012'de Tuğçe Demirbilek ile evlenmiştir. 15 Aralık 2021 tarihinde eşinden tek celsede boşanmıştır. Ayrıca 2021'de Exxen'de yayınlanan MasterChef Junior'da sunuculuk yaptı.