Ebru Şahin'in eşi Cedi Osman'ın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer herkesin tanıdığı bir isimmiş

Geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturarak 2 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Cedi Osman ile güzel oyuncu Ebru Şahin, magazin basını tarafından yakından takip edilen isimler arasında yerini alıyor. Ebru Şahin'in eşi ünlü basketbolcu Cedi Osman'ın eski sevgilisini duyanlar şaştı kaldı. Osman'ın sevgilisi herkesin tanıdığı bir isim çıktı. Ünlü basketbolcunun sevgilisini görenlerin ağzı açık kaldı. Osman, sosyal medyada gündem oldu.

Son olarak ATV'de ekrana getirilen Destan dizisinde rol alan Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman, iki yıllık birlikteliklerini, geçtiğimiz temmuz ayında evlilikle taçlandırdı. Ebru Şahin ile Cedi Osman, Makedonya'da gerçekleştirilen bir düğünle nikah masasına oturdu.

Düğünün ardından olduğu balayında alan ikili, sosyal medya paylaşımları ile uzunca bir süre konuşuldu. Şahin ve Osman, magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü basketbolcunun eski sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı.

CEDİ OSMAN'IN ESKİ SEVGİLİSİ VOLEYBOLCU ÇIKTI

2007 yılından itibaren Anadolu Efes alt yapısında forma giymeye başlayan başarılı sporcunun eski sevgilisi de kendisi gibi sporcu olduğu öğrenildi. Cedi Osman'ın Ebru Şahin'den önce uzun yıllar ilişki yaşadığı isim Fenerbahçe genç bayan voleybol takımında oynamış olan Deniz Mergen çıktı.

DENİZ MERGEN KİMDİR?

Deniz Mergen, 3 Temmuz 1996 tarihinde dünyaya geldi. 1.87 boyundaki Deniz Mergen, Fenerbahçe genç bayan voleybol takımında Sarı Lacivertli formayı terletmiştir. Sevgilisi Cedi Osman'ın biyografisi ise şöyle; Cedi Osman 8 Nisan 1995 tarihinde Makedonya'ya bağlı Ohri'de dünyaya geldi.

İşte Cedi Osman'ın eski sevgilisi Deniz Mergen;