MEB duyurdu! Düzce'de okullar tatil mi oldu? Düzce'de okullar ne zaman tatil olacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Düzce'de okullarından tatil olup olmayacağına dair açıklamalarda bulundu. Geçen haftalarda meydana gelen deprem sebebiyle okulların tatil edilemesinin ardından binlerce öğrenci Düzce'de okullar tatil mi oldu? Düzce'de okullar ne zaman tatil olacak? sorusu yoğun olarak araştırılıyor.

Vatandaşlar, Düzce'de okulların tatil edilmesi ilgili bilgi sahibi olmak istiyor. Geçtiğimiz hafta 5.9 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası okulların kısa süreliğine tatil olmuştu. Konu hakkında net açıklama ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den geldi. Peki, Düzce'de okullar tatil mi oldu? Düzce'de okullar ne zaman tatil olacak?

DÜZCE'DE OKULLAR TATİL Mİ OLDU?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Düzce'de okulların 1 hafta daha tatil olacağını açıklardı. Bakan Özer, "Önümüzdeki hafta Düzce'de okullarımızda eğitim öğretime 1 hafta ara verdik." şeklinde konuştu.

5.9 ŞİDDETİNDE DEPREM MEYDANA GELMİŞTİ...

Düzce Valisi Cevdet Atay, deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün daha ara verildiğini açıkladı.

Atay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli hemşerilerimiz, ilimizde yaşanan deprem nedeniyle tedbir amaçlı, ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 24 Kasım tarihinde eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir. Ayrıca, kamuda çalışan engelli ile hamile personel de idari izinli sayılacaktır." ifadelerini kullandı.