Düzce'de bugün okullar tatil mi? 17 Mart Düzce'de okul var mı, yok mu?

Dün saat 13.55'te Bolu'da 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Düzce, Sakarya ve Kocaeli'nin yanı sıra İstanbul'daki birçok vatandaş tarafından da hissedildi. Düzce'de depreme okulda yakalanan ve panikleyen öğrenciler evlerine gönderilip eğitime ara verildi. Peki, 17 Mart Düzce'de okul var mı, yok mu?

Bolu'da meydana gelen ve Düzce'de de hissedilen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Düzce'de eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Düzce Valisi Cevdet Atay, panikleyerek korkan çocukları evlerine gönderdiklerini açıkladı. Peki, 17 Mart Düzce'de okul var mı, yok mu?

DÜZCE'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Bolu'da meydana gelen depremin Düzce'de de hissedildiğini belirten Düzce Valisi Cevdet Atay "Panikleyerek korkan çocuklarımızı evlerine gönderiyoruz. Okullarda eğitime bugünlük ara verdik" ifadelerini kullandı.

17 Mart Cuma günü için herhangi bir açıklama yapılmadı. Bugün okullarda eğitime kaldığı yerden devam edileceği tahmin ediliyor.

"OLUMSUZ BİR DURUM MEYDANA GELMEDİ"

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Bolu'da 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 13.55'teki depremin derinliği 8,13 kilometre olarak kaydedildi.

AFAD Başkanı Yunus Sezer, Twitter hesabından yaşanan sarsıntıya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Deprem sonrasında olumsuz bir durum bulunmadığını belirten Sezer, "Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım." dedi.