Dünyanın en iyi pasta şefi kimdir? MasterChef konuğu şef Antonio Bachour kaç yaşında, nereli?

MasterChef All Star'da bu akşam 7. eleme adayını belirlemek üzere oynanacak oyunda Dünyanın en iyi pasta şefi unvanına sahip Antonio Bachour'un tabağı yapılacak. İzleyenler Antonio Bachour ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Dünyanın en iyi pasta şefi kimdir? MasterChef konuğu Antonio Bachour kaç yaşında, nereli?

MasterChef konuğu Antonio Bachour, 2018 2022 dünyanın en iyi pasta şefi seçildi. Antonio Bachour bu akşam yarışmacılar için Türkiye'den en sevdiği ürünler olan yoğurt ve fıstık tatlısı ile yeni bir tabak hazırladı. Peki, Dünyanın en iyi pasta şefi kimdir? MasterChef konuğu Antonio Bachour kaç yaşında, nereli?

ANTONİO BACHOUR KİMDİR?

Antonio Bachour (1975, Porto Riko'da ) Porto Rikolu bir pasta şefidir .

2011 yılında Amerika'nın en iyi on pasta şefinden biri seçildi ve ardından 2011 ödülüne aday gösterildikten sonra Pişirme ve Pastacılık Yenilikçisi dalında 2012 Zest Ödülü'nü kazandı. Zagat onu "şekerleme ustası" olarak tanımladı.

Bachour, 2013 ABD Pastacılık Yarışması'nda ve Chicago Restoran Pastacılık Yarışması'nda jüri üyesi olarak görev yaptı ve James Beard Vakfı tarafından düzenlenen 2013 James Beard Dostları yemeğinde konuk şef olarak görev yaptı