Dünyanın en talihsiz insanı! Kanepede PlayStation oynarken yıldırım çarptı

İngiltere'de yaşayan 33 yaşındaki Aidan Rowan başına geleceklerden habersiz bir şekilde kanepede oturup PlayStation oynuyordu. Oxfordshire'da yaşayan Rowan'a oyun oynadığı sırada yıldırım çarptı. Kolundan yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

Aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

İngiltere'nin Oxfordshire bölgesinde yaşayan 33 yaşındaki Aidan Rowan milyonda bir denebilecek bir kaza yaşadı. Geçtiğimiz günlerde akşam saat 10.30 civarı kanepede oturmuş PlayStation oynayan Rowan'a bir yıldırım çarptı.

İngiliz The Mirror'un haberine göre; Yıldırım Rowan'ın yaşadığı evdeki çatıyı delip onun koluna isabet etti. 33 yaşındaki talihsiz adam olayın hemen ardından hastaneye kaldırıldı. Kolundan yaralanan Rowan hastanedeki tedavisinin ardından birkaç saat gözlem altında tutuldu.

KOLUNDA İZ KALDI

Aidan yaşadığı olayı olayı: "Gök gürültülü bir hava vardı. Şu an yanık izinin olduğu sağ kolumda büyük bir acı ve sıcaklık hissettim. Yıldırım çarpmasının ardından kendime gelmem yaklaşık birkaç dakika sürdü. Bilincimi kaybetmiştim. Yukarı çıktım ve ıslak havlu istedim ama kolum yanıyordu" cümleleriyle anlattı.

Hastaneye kaldırıldığında sağlık görevlileri onu incelemeye aldı. Farklı bölümlerden dokuz doktor onu muayene etmeye geldi, kalp cihazına bağlandı ve kan testleri yapıldı. İlk başlarda düzensiz bir kalp ritmine sahip olan Rowan belirli bir süre müşahede altında tutuldu

Olayın ardından sol kolunda birkaç yara izi ve sağ elinde 'yıldız patlaması' şeklinde bir yanıkla kalan Aidan ölmediği için kendisini şanslı hissediyor.