Dünya Güzellerim Tatilde ne zaman başlıyor? Dünya Güzellerim Tatilde yeni formatı ne?

Tanıtımları ile izleyicilerden tam not alan Dünya Güzellerim Tatilde için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan üçlüsüne bu sene Seray Sever dahil oldu. SHOW TV'nin fenomen programı ‘Dünya Güzellerim' bu yaz tatil konseptiyle ekrana gelecek. İzleyiciler ''Dünya Güzellerim Tatilde ne zaman başlıyor?'' sorusuna yanıt arıyor...

Yapımcılığını Bloom Medya'nın üstlendiği Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yanı sıra bu sene Seray Sever'in de dahil olduğu SHOW TV'nin fenomen programı 'Dünya Güzellerim' bu kez farklı bir konseptle ekrana gelecek. Ülke ülke gezmeyecek Çeşme'de bir otelde tatilde olacak olan 'Dünya Güzelleri'nin aslında birtakım görevleri de olacak. Peki, Dünya Güzellerim Tatilde ne zaman başlıyor? Dünya Güzellerim Tatilde yeni formatı ne?

DÜNYA GÜZELLERİM TATİLDE YENİ FORMATI NE?

Yayınlanan tanıtımların ardından büyük heyecan yaratan program bu kez bambaşka bir formatla ekranlara gelecek.

Seyahatlerde yaşadıkları maceralar ile ekrana damga vuran, Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Türk sinemasının yıldızı Banu Alkan, sahnelerin sevilen ismi Safiye Soyman ve ünlü sunucu Seray Sever'i bir araya getiren Dünya Güzellerim'in bu yazı Çeşme'de bir otelde geçirecek.

'Dünya Güzellerim Tatilde'de ünlü isimler kapanmak üzere olan bir oteli yeniden hayata döndürmek için görev başına geçecek. Oteli müşteriler ile doldurmak için tüm imkanlarını kullanacak olan Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever her hafta kendilerine verilen görevleri başarıyla tamamlamak için tatlı bir rekabete girecek.

DÜNYA GÜZELLERİM TATİLDE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dünya Güzellerim Tatilde programının günü henüz paylaşılmadı. Program çok yakında Show Tv ekranlarında olacak.