Düğün, nişan, söz sezonu açıldı! İşte son trendler

Bahar aylarının gelmesiyle düğün, nişan, söz sezonu açıldı. Peki, 2024 düğün-nişan trendleri neler, hangi gelinlikler, nişanlıklar moda? İşte 2024'ün düğün-nişan trendleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

2024 düğün-nişan trendleri araştırılıyor. Bahar ve yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. Peki, neler trendde neler tarihe karıştı? Düğün pahalılığında kaybolmak istemiyorsanız işte öneriler ve trendler...

SÖZ-NİŞAN TRENDLERİ

2024'te tüm özel anları bir günde yaşamak popüler oldu. 2024 söz-nişan trendlerine göre birçok insan isteme, söz ve nişanı aynı günde yapıyor. Bu tarz organizasyonları yapan yerlerle anlaşılıyor ve isteme dahi ev dışında yapılıyor. Hepsi için ayrı ayrı kıyafet giyiliyor. Bu özel gün aile içinde bir yemekle taçlandırılıyor. Hediyelikler ise tamamen çiftlerin seçimine bağlı. Genel olarak faydalı şeyler tercih ediliyor.

Söz-nişan elbiselerinde ise genelde beyaz, somon, krem gibi açık renkler tercih ediliyor.

DÜĞÜN TRENDLERİ

Bahar aylarının gelmesiyle düğün sezonu açıldı. Genelde kır düğünü isteyenler de yaz sıcağından korktuğundan bahar aylarını tercih ediyor. Yeni trend sade bir nikah ve sonrasında bir yemek. Elbette düğünden vazgeçmeyenler de hala çoğunlukta. Ama pahalılıktan dolayı birçok kişi nikahı tercih ediyor.

GELİNLİK TRENDLERİ

2024'ün gelinlik trendlerinde helen, prenses, A kesim, zade ve zarif gelinlik modelleri yer alıyor. Gelinlik seçimi nikaha ve düğüne göre değişiyor. Örneğin deniz kenarında bir kutlama için işlemeli, minimalist, uzun duvak, kısa ama iddialı gelinlikler favori.

Ufak detaylarla özenle hazırlanan, gelin adaylarının vücudunu belirli açılardan ortaya çıkaran cut out detaylarla süsleyerek bu nüansları belirginleştiren gelinlikler de çok tercih ediliyor.

Üç boyut detaylı A kesim gelinlik, helen gelinlik, havuz yaka A kesim gelinlik ve düşük omuzlu gelinlikler de en çok tercih edilen gelinlik modelleri arasında yer alıyor.

Drapeli A kesim gelinlik ve yırtmaçlı gelinlik modelleri de 2024 trend gelinlik modelleri olarak öne çıkıyor.