Dolandırıcılık haberleriyle gündeme gelen Kibariye'nin geçmişteki konuşması paylaşılıyor

Şarkıcı Kibariye'nin adı şimdilerde, 15 milyon TL'ye satılan villasıyla gündemde. Dolandırıcılık iddiasıyla davada yer almış olan Kibariye'nin yakın geçmiş zamanda konserinde yaptığı bir konuşma, Söylemezsem Olmaz adlı programda paylaşıldı.

Ünlü şarkıcı Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık ile birlikte zaten satılmış olan bir villayı başka bir kişiye de satmak iddiasıyla davalık olmuş ve mahkeme, söz konusu villanın 15 milyon TL'ye satılmasına karar vermişti. Bugün Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında bu konu ele alındı.

KİBARİYE'NİN GEÇMİŞ SÖZLERİ PAYLAŞILDI

Programda, Kibariye'nin yakın geçmişte vermiş olduğu bir konserde yapmış olduğu konuşma paylaşıldı. Kibariye söz konusu konuşmada, hakkında çıkan haberler ile ilgili şu ifadeleri kullanıyordu:

"Çoluğumla çocuğumla yemek yerken haberlere çıkmışım. Bu benim seyircime de çoluğuma çocuğuma da saygısızlıktır. Çok kınıyorum. İsim vermek istemiyorum. Hayatımda daha sansasyon yapmadım. 45 senedir sesim ile bir yerlere geldim, güzelliğim ile değil. İnsanları dolandırarak değil! Çok sinirlendim! Çünkü yapmadığım bir şey... Televizyonlara çıkmıyorum. Neden? Ben gündeme değil, sesim ile gündeme gelmek istiyorum tamam mı?"