Dokuz Oğuz'un Umay'ı Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş kaç yaşında, nereli?

Sahra Şaş, Dokuz Oğuz'un Umay'ı olarak karşımıza çıkıyor. FOX TV'de yeni bölümü ile ilk kez yayımlanacak dizinin oyuncu kadrosu dikkat çekti. Oyuncuyu merak eden isimler internet üzerinden araştırmalara başladı. Peki, Dokuz Oğuz'un Umay'ı Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş kaç yaşında, nereli?

Dokuz Oğuz'un Umay'ı Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş kaç yaşında, nereli? soruları yoğun olarak araştırılıyor. Bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İşte dizide Dokuz Oğuz'un Umay'ı hakkında bilgiler...

DOKUZ OĞUZ'UN UMAY'I KİMDİR?

Timin keskin nişancısı, eli asla titremez, gözleri kartal gibi. Ankaralı. Bekar, yetiştirme yurdunda büyümüş. Orada "anne" dediği Fatma hanımla hâlâ görüşüyor. Fatma hanımın Umay'da emeği çok. Umay asker olmayı istediğinde onu hep yüreklendirmiş.

Umay dirayetli, sağ duyulu, çok yetenekli bir asker. Nişan aldığında öyle bir konsantre olur ki sanki zaman durur, ortamda sadece o ve hedefi kalır.

SAHRA ŞAŞ KİMDİR?

15 Kasım 1994 (26 yıl yaşında), İstanbul doğumlu başarılı isim, Sahra Şaş, 2013 yılında rol aldığı Tatar Ramazan adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Muhteşem Yüzyıl, Bizim Hikaye dizilerinde rol aldı.

Aslen Kürt kökenli olan güzel yıldız oyunculuk eğitimi almıştır. Sahra Şaş, 2013 yılında rol aldığı Tatar Ramazan adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Çoban Yıldızı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Dili Yok ve Adını Kalbime Yazdım dizilerinde rol alan Sahra Şaş, Fox Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi'nin yer aldığı Bizim Hikaye dizisinde Çiçek karakterini canlandırmaktadır. Sahra Şaş, 1.65 metre boyunda, 54 kilodur.

Dokuz Oğuz'un Albay Tomris'i Yasemin Allen kimdir? Yasemin Kay Allen kaç yaşında, aslen nereli?

Sahra Şaş'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Bizim Hikaye (Çiçek) (TV Dizisi)

2018 – Martı (Mediha) (Sinema Filmi)

2017 – Kadın (Berşan) (TV Dizisi)

2017 – Çoban Yıldızı (Rüveyda) (TV Dizisi)

2015 – Kösem Sultan (Dilber) (TV Dizisi)

2015 – Aşkın Dili Yok (TV Dizisi)

2013 – Tatar Ramazan (TV Dizisi)