Doktorlar'ın Ela'sıydı: Herkesi şaşırttı! İşte Yasemin Özilhan'ın son hali...

Yasemin Özilhan'ın da yer aldığı, ''Doktorlar'' dizisi bir dönem pek çok insanın severek izlediği diziler arasında bulunuyordu. Ayrıca dizide; Melike Güner, Mehtap Altunok ve Bekir Aksoy gibi isimler de yer alıyordu. Ancak 4 sezon süren Doktorlar dizisi, yıllar önce sona erdi. Bu nedenle Yasemin Özilhan'ın da son hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Doktorlar dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca 4 sezon süren Doktorlar dizisinde; Melike Güner, Mehtap Altunok, Bekir Aksoy ve Yasemin Özilhan gibi isimler de yer alıyordu. Öte yandan Doktorlar dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Yasemin Özilhan'ın canlandırdığı, ''Ela Altındağ'' olarak ön plana çıkabiliyordu.

DOKTORLAR'IN ELA'SIYDI

Doktorlar dizisi, 2006-2011 yılları arasında birçok kişinin beğenerek izlediği diziler arasında bulunuyordu. Ayrıca dizi yıllar önce sona ermiş olsa da günümüzde de izlenebiliyor. Öte yandan dizide dikkat çeken karakterlerden biri, Ela Altındağ olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Ela Altındağ karakterini canlandıran Yasemin Özilhan'ın da son hali merak edilebiliyor.

Doktorlar'ın Ela Altındağ'ı, Yasemin Özilhan şimdilerde 39 yaşında. Bu nedenle Doktorlar dizisindeki haline kıyasla değiştiği görülebiliyor. Bunun sonucunda ise, Yasemin Özilhan'ı seneler sonra ilk kez gören herkes şaşırabiliyor.

YASEMİN ÖZİLHAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Yasemin Özilhan, canlandırdığı Ela Altındağ karakteri ile birçok insanın beğenisini kazanmıştı. Bu nedenle son hali de pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte Doktorlar dizisinin Ela Altındağ'ı, Yasemin Özilhan'ın yıllar sonraki hali;

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ıydı: Tam 55 kilo verdi! İşte Erhan Ufak'ın yıllar sonraki hali...