Doktorlar'ın Ela'sı şaşırttı! İşte Yasemin Özilhan'ın son hali…

Doktorlar dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Dizide; Melike Güner, Yasemin Özilhan ve Kutsi gibi isimler de rol alıyordu. Ayrıca Doktorlar dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Yasemin Özilhan'ın canlandırdığı Ela Altındağ olarak ön plana çıkabiliyordu. Öte yandan Özilhan, yıllar sonraki hali ile birçok insanı şaşırttı. İşte detaylar…

İzleyicilerin karşısına 2006 yılında çıkan Doktorlar dizisi, pek çok dizisever tarafından izleniyordu. Ayrıca Doktorlar dizisinde; Melike Güner, Yasemin Özilhan, Kutsi, Mehtap Altunok ve Bekir Aksoy gibi isimler rol alıyordu. Ancak sevilerek izlenen dizi, 2011 yılında izleyicilerle vedalaştı.

Öte yandan Doktorlar dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Yasemin Özilhan'ın canlandırdığı Ela Altındağ karakteri olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle dizi sona erse de Yasemin Özilhan'ın son hali merak edilebiliyor.

DOKTORLAR'IN ELA'SI ŞAŞIRTTI

Doktorlar dizisinde Melike Güner ve Kutsi gibi isimlerle birlikte rol alan Yasemin Özilhan, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Öte yandan Doktorlar dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Doktorlar'ın Ela Altındağ'ı Özilhan'ın son hali de merak edilebiliyor.

Yasemin Özilhan şimdilerde 39 yaşında. Aradan geçen yıllarla birlikte görünümünde değişiklikler olduğu da görülebiliyor. Bu nedenle Özilhan'ı Doktorlar dizisinden hatırlayan birçok insan, son halini gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

YASEMİN ÖZİLHAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Yasemin Özilhan, dizideki başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin ilgisini çekiyordu. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Doktorlar'ın Ela Altındağ'ı, Yasemin Özilhan'ın yıllar sonraki hali;