Doktorlar dizisinin Ela'sı şaşırttı! İşte Yasemin Özilhan'ın yıllar sonraki hali

Doktorlar dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca dizide; Melike Güner, Kutsi ve Yasemin Özilhan gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Doktorlar dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Yasemin Özilhan'ın canlandırdığı Ela Altındağ'dı. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. Detaylar haberimizde…

Doktorlar dizisi izleyicilerin karşısına 2006 yılında çıkmıştı. Ayrıca birçok dizisever tarafından sevilen dizide; Melike Güner, Kutsi, Mehtap Altunok, Bekir Aksoy ve Yasemin Özilhan gibi isimler rol alıyordu. Ancak birçok insan tarafından beğenilerek izlenen dizi, 2011 yılında son buldu.

DOKTORLAR DİZİSİNİN ELA'SI ŞAŞIRTTI

Doktorlar dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Yasemin Özilhan'ın canlandırdığı Ela Altındağ karakteriydi. Bu nedenle Doktorlar dizisi sona ermiş olsa bile Yasemin Özilhan'ın son hali sevenleri tarafından merak edilebiliyor.

Doktorlar dizisinde Kutsi ve Melike Güner gibi isimlerle birlikte rol alan Yasemin Özilhan, başarılı oyunculuğu sayesinde pek çok insanın ilgisini çekiyordu. Ancak Doktorlar dizisinin final yapmasının ardından seneler geçti. Nitekim Yasemin Özilhan şimdilerde 39 yaşında. Bu nedenle Yasemin Özilhan'ı Doktorlar dizisinden hatırlayan pek çok insan, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

YASEMİN ÖZİLHAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Doktorlar dizisinde birçok diziseverin beğenisini toplayan Yasemin Özilhan, son hali ile pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte dizinin Ela Altındağ'ı, Özilhan'ın yıllar sonraki hali;