Doktorlar dizisinin Ela'sıydı: Son hali şaşırttı! İşte Yasemin Özilhan'ın yıllar sonraki hali

Yasemin Özilhan'ın da bulunduğu, ''Doktorlar'' dizisi, bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca dizide; Bekir Aksoy, Melike Güner ve Mehtap Altunok gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Doktorlar dizisi yıllar önce sona erdi. Bu nedenle Yasemin Özilhan'ın da son hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Yasemin Özilhan'ın da rol aldığı Doktorlar dizisi, bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca Doktorlar dizisinde Yasemin Özilhan, ''Ela Altındağ'' karakterini canlandırıyordu. Öte yandan Doktorlar dizisinde; Melike Güner, Bekir Aksoy ve Mehtap Altunok gibi isimler de bulunuyordu.

Doktorlar dizisi yıllar önce sona erdi. Bu nedenle Yasemin Özilhan'ın da son hali merak edilebiliyor.

DOKTORLAR DİZİSİNİN ELA'SIYDI: SON HALİ ŞAŞIRTTI

Doktorlar dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izlenen diziler arasında işaret edilebiliyor. Ayrıca dizi yıllar önce sona ermiş olsa da günümüzde de sevilerek izlenebiliyor. Öte yandan Doktorlar dizisinde en fazla dikkat çeken isimlerden biri, Yasemin Özilhan'ın canlandırdığı Ela Altındağ karakteri olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu sebeple son hali de sevenleri tarafından merak edilebiliyor.

Yasemin Özilhan birçok insanın hafızasında, Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela Altındağ karakteri ile hatırlanabiliyor. Bu sebeple son halini yıllar sonra ilk kez gören herkes, adeta şaşkınlığını gizleyemiyor. Nitekim Yasemin Özilhan şimdilerde 38 yaşında.

YASEMİN ÖZİLHAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Doktorlar dizisinde Ela Altındağ karakterini canlandıran Yasemin Özilhan, son hali ile pek çok seveni tarafından merak edilebiliyor. İşte Doktorlar dizisinin Ela'sı, Yasemin Özilhan'ın yıllar sonraki hali;

Akasya Durağı'nın Can'ıydı: Son hali şaşırttı! İşte Erimşah Bora'nın yıllar sonraki hali