Doğuştan kurnaz 3 burç! Bunlarla iş yapmadan 10 defa düşünün

Sadece kendilerini düşünen kurnaz insanları kolayca öğrenmek istiyorsanız burçlarına bakın. Çünkü doğuştan kurnaz olan 3 burç var. İş yaparken sizi kolayca sömürüp manipüle edebilirler. İşte kurnaz doğan 3 burç...

AKSAM.COM.TR

Kurnaz insanlar her işi kendi yararlarına yaparlar. Sizi oyuna getirerek elinizdeki avucunuzdaki her şeyi alabilirler. Öte yandan size her işi yaptırabilirler. Uzun bir süre bu karakterlerinin farkına varmazsınız. Bu da sizi uzun süre sömüre bileceklerini gösterir. Astrologlar bu burçların manipüle güçlerinin yüksek olduğunu vurgular. Sizler için doğuştan üçkağıtçı olan bu 3 burcu araştırdık.

KURNAZ DOĞAN 3 BURÇ!

KOÇ BURCU

Açgözlü Koç burçları zengin olmak için en kolay yolu insanları sömürmek olduğunun farkındalar. Ortamdaki baskın karakterleri ve yüksek enerjileri sayesinde sizi kolayca manipüle edebilirler. Koç burcu arkadaşınız varsa ya da iş ortağınız davranışlarına çok dikkat etmelisiniz. Bütün işi size yaptırıp üzerinizden yaşamlarını sürdürebilirler.

BAŞAK BURCU

Masum yüzlü Başak burçlarından korkun en büyük manipülasyon onlarda var. Önce sizi duygusal olarak kontrol altına alır. Daha sonra bütün her şeyi kendi yapmış gibi işin üstüne otururlar. Aşırı inatçı ve dominant yapısına sahip olan Başak Burçları gizli bir üçkağıtçıdır.

KOVA BURCU

Duyusal mesafeleri yüksektir. Kendilerini ortamda her zaman en çok bilen olarak görürler. Sahip oldukları en güçlü duyguları kurnazlıktır. Kelimeleri ve anlatım gücüyle sizi kolayca etki altına alırlar. Bir süre sonra bakmışsınız siz bir kova burcunun kölesisiniz. Sinsi sinsi iş çevirerek yaşamlarını sürdürürler.

Başı bir türlü beladan çıkmayan 4 burç! Bütün sorunlar hep onları buluyor