AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA
Yemek yaparak doğan bazı burçlar vardır. El lezzetleri kimsede yoktur. Yemeğin lezzetli olmasındaki temel etken kişinin el becerisidir. Herkes yemek yapabilir. Ancak yemeği yedikçe artan o lezzetli bağımlılığı kimse yakalayamaz.
Resmen oturmuş bir özellik olarak bazı burçların yemekleri bambaşka oluyor. Bunun en temel nedeni de duygulardır. Astrolog uzmanları doğuştan aşçı gibi olan bu burçlar duygularıyla yemek yaptıkları için ellerinin lezzetli olduğunu vurguluyor.
YENGEÇ BURCU
Anaç yapısı olan Yengeç burçları özellikle en sevdikleri söz konusuysa parmak ısırtan lezzette yemek yapar. Yeni lezzetler üretmekte oldukça meşhur olan Yengeç burçları tariflerini birebir kimse verse asla aynı lezzeti yakalayamazlar. Bütün o tariflerin lezzetini resmen Yengeç burçları belirliyor.
BALIK BURCU
Duyguların esiri Balık burçları içlerindeki her şeyi yemek ve tatlı yaparak dışarı atıyorlar. Onların yemek yapması bile sanat eseridir. Ayrıca yemek yapmak Balık burçların hobisidir. Hele bir de içlerinden gelerek yapıyorlarsa parmaklarınızı yersiniz. Araya yıllarda girse bir yerden denk gelirseniz. O lezzeti tanıdığınız Balık burcunun yaptığını hemen anlarsınız.
TERAZİ BURCU
Dengesizliğini yemek yaparak atan Terazi burçları en güzel tatlıları çıkartırlar. Oldukça maharetli olan Terazi burçları, yemekleri en çok kendilerine yapınca zevk alırlar. Terazi burçları doğuştan aşçı olduklarından bazen bunu meslek olarak yaparlar.