Doğum günüydü: Kokain içip yarışırken bir kadını öldürdü

27. Yaşına girmeyi kutlarken arkadaşlarıyla yolda yarış yapan kişi 41 yaşındaki Olivia Riley ve üç köpeğini öldürdü. Tutuklanan sürücü 6 yıllık hapis cezasına çarptırıldı.

Aksam.com.tr

Laszlo Dancs adlı kişi arkadaşlarıyla 27. Yaş gününü kutlarken katliama sebep oldu. Doğum günü için alkol alıp daha sonra kokain kullanarak araba sürmeye karar veren Dancs yoldan geçen 41 yaşındaki kadını ve köpeklerini katletti.

Aksam.com.tr'nin The Sun'dan çevirdiği habere göre, araç sürücüsü yolda bir BMV ve Mercedes'e karşı yarışıp hız sınırının üç katı hızla araç kullanırken kontrolünü kaybedip yolun kenarında duran Riley'e çarptı.

Alkol ve uyuşturucu etkisindeyken diğer iki otomobille yarıştıktan sonra bir kadını ve üç köpeğini öldüren spor araba sürücüsü bugün altı yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı.

Kazanın etkisiyle trafik ışığının direği 41 yaşındaki Riley'in üzerine çöktü. Riley aynı zamanda İngiltere'de çok satan kitaplar yazan Lucinda Riley'in de üvey kızı.

Kazaya karışan Dancs bugün altı yıl sekiz ay hapis cezasına çarptırıldı. Tahliye edildikten sonra iki yıl süreyle araba kullanmaktan da men edilecek.

Davaya bakan Yargıç Simon Medland ise olayla ilgili şunları söyledi: "Olivia Riley'nin başkalarına karşı inanılmaz derecede güçlü bir sevgi duygusu olan ve insanlara ve köpeklere değer veren çok özel bir insan olduğu oldukça açık."