Tuba Ünsal kaç yaşında, kaç kez evlendi? Doğu Demirkol ile Alelade Show'un konuğu Tuba Ünsal kimdir?

Doğu Demirkol ile Alelade Show'un konuğu Tuba Ünsal oldu. Cumartesi akşamları Star TV'de ekrana gelen eğlence programı izleyicileri güldürmeye devam ediyor. Konuklar arasında yer alan Tuba Ünsal'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Doğu Demirkol ile Alelade Show'un konuğu Tuba Ünsal kimdir? Tuba Ünsal kaç yaşında, kaç kez evlendi?

Tuba Ünsal bu akşam, Doğu Demirkol ile Alelade Show'un konuğu olacak. Başarılı isim hem güzelliği hem de oyunculuğu ile göz doldurmaya devam ediyor. Yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren oyuncu son olarak Gecenin Ucunda dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Doğu Demirkol ile Alelade Show'un konuğu Tuba Ünsal kimdir? Tuba Ünsal kaç yaşında, kaç kez evlendi?

TUBA ÜNSAL KİMDİR?

Tuba Ünsal, 7 Aralık 1981 yılında Denizli'de doğan oyuncu ve eski mankendir.

Baba tarafından Yunanistan göçmeni, anne tarafından Bulgaristan ve Romanya göçmenidir.

Babasının görevi nedeniyle İlkokulu Vize, Kırklareli'de, orta öğrenimini Şanlıurfa'da, liseyi ise Bornova, İzmir'de Hayrettin Duran Anadolu Lisesi'nde okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı.

Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. Bunlardan bazıları; Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba. Son olarak Ruhumun Aynası adlı dizide oynamıştır.

TUBA ÜNSAL KAÇ KEZ EVLENDİ?

2004 yılında Cem Cantaş ile evlenen Ünsal, 2006'da boşandı. 2012'de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. 2018'de sona eren üçüncü evliliğini ise 2013 yılının Mayıs ayında sunucu Mirgün Cabas ile yaptı. Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli, Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir.