DJ Gezgin hangi radyoda? Müge Anlı DJ Gezgin Mehmet Karahan kimdir, nasıl öldü?

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen DJ Gezgin hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Müge Anlı yeni sezon programlarında en çok konuşulan konu bu oldu. Bu kapsamda programın yayınlandığı saatlerde konu hakkında yapılan araştırmalar yükselişe geçti. Peki, DJ Gezgin hangi radyoda? Müge Anlı DJ Gezgin Mehmet Karahan kimdir, nasıl öldü? İşte merak edilen detaylar

Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda konuşulan DJ Gezgin hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. İnsanlar bu konu hakkındaki tüm detayları öğrenmek istiyor. Peki, DJ Gezgin hangi radyoda? Müge Anlı DJ Gezgin Mehmet Karahan kimdir, neden öldü? İşte son gelişmeler

DJ GEZGİN HANGİ RADYODA?

DJ Gezgin hangi radyoda sorusunun yanıtı internette yer almıyor. Manisa'da ikamet eden Mehmet Karahan, 5 yıl önce ortalıktan şüpheli bir şekilde kaybolmuş ve bir daha bulunamamıştı. Geçen 5 yılın ardından DJ Gezgin'den tek bir haber alınamadı.

KARDEŞİNİ ARIYOR

Kayıp olarak aranan Mehmet Karahan'ın kardeş Fatma Karadağ, en son çareyi Müge Anlı'ya çıkmakta buldu.

HABER ALINAMIYOR

DJ Gezgin lakaplı Radyocu Mehmet Karahan'dan 2017 yılından beri haber alınamıyor. 5 yıl önce ortadan kaybolan Mehmet Karahan'ın izine henüz rastlanamadı.

ŞÜPHELİ İSİM KİM?

Fatma Karadağ, hala eski sevgilisi Cemal Durmaz'ın cinayet şüphelisi olduğunu düşünüyor. Fatma Karadağ, evlerinin Cemal Durmaz'a Mehmet Karahan için fidye niyetine satıldığını dile getirdi. Fatma Karadağ, Cemal Durmaz'ın asla DJ Gezgin'in cesedini nereye gömdüğünü söylemeyeceğini söyledi.