Diziler ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti, Bahar, Yalı Çapkını, Kızıl Goncalar ve Hudutsuz Sevda yeni sezon tarihi belli oldu!

Dizilerin yeni sezon tarihleri netleşmeye başladı. ATV, Star TV, Kanal D, TRT1, Now TV ve TV8 gibi ulusal kanallarda yayınlanan dizilerin hayranları, yeni sezon bölümleri için geri sayıma başladı. Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Hudutsuz Sevda ve Sandık Kokusu gibi diziler, yeni sezonda ekranlara kaldığı yerden devam edecek. Peki diziler ne zaman başlayacak 2024? İşte dizilerin yeni sezon tarihleri

Eylül ayının başlamasıyla birlikte, sevilen dizilerin ne zaman başlayacağı sorgulanmaya başlandı. Haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara ara veren Kuruluş Osman, Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Gönül Dağı, İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda ve Kızılcık Şerbeti gibi yapımlar, geçtiğimiz sezonun en popüler dizileri arasında yer aldı. Peki, diziler ne zaman başlıyor? İşte sevilen yapımların ekrana dönüş tarihleri

DİZİLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sevilen dizilerin yeni sezonları Eylül ayı itibari ile ekrana gelmeye başlayacak. Her dizi aynı hafta başlamasa da birçok dizinin başlangıç tarihi benzerlik gösteriyor. İşte; Kızılcık Şerbeti, Bahar, Yalı Çapkını, Kızıl Goncalar ve Hudutsuz Sevda dizilerinin yeni sezon tarihleri

BAHAR DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bahar dizisi yeni sezon çekimlerine başlandı. Bahar dizisi 2. sezon ilk bölümün 17 Eylül 2024 tarihi itibariyle ekranlarda olması bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON NE ZAMAN 2024?

2 sezonu geride bırakan Kızılcık Şerbeti 3. sezon çekimlerine başlandı. Dizinin 3. Sezonu 13 Eylül Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON TARİHİ 2024

"Mezarı içinde taşıyana, mezar gerekmez Ciritçi Abdullah... Kefeni ruhuna biçene, kefen gerekmez..." sloganıyla tanıtımı yayınlanan Gönül Dağı 5. sezon TRT1'de 7 Eylül Cumartesi 20.00'de başlıyor.

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kızıl Gpncalar yeni sezon çekimlerine başlandı. Kızıl Goncalar'ın da eylül ayında 2. sezonuna başlayacağı tahmin ediliyor. Bazı kulis bilgilerine göre dizinin 30 Eylül'de başlayacağı iddia edildi. Now Tv cephesinden ise dizinin resmi başlangıç tarihi henüz duyurulmadı.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'ın yeni sezonu için sıra dışı bir tanıtım filmi yayınlandı. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ile ilgili net tarih verilmedi. Arka Sokaklar yeni sezonunun eylül ayında başlayacağı tahmin ediliyor. Dizi yine cuma akşamları Kanal D'de yayınlanacak.

İnci Taneleri ne zaman başlıyor? İnci Taneleri yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Yalı Çapkını ne zaman başlayacak?

Yeni diziler 2024 ne zaman başlıyor? Hangi dizi hangi kanalda başlayacak?