Disney Plus Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu! Disney Plus aylık ne kadar, kaç TL?

Uzun süredir Türkiye'ye gelmesi beklenen Disney Plus'ın fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu. The Walt Disney Company Disney Plus Türkiye fiyatını resmen açıkladı. Netflix'e rakip olması beklenen dijital yayın platformunun ülkemizde nasıl bir piyasaya sahip olacağı merak konusu oldu. Peki, Disney Plus aylık ne kadar, kaç TL?

Disney Plus Türkiye abonelik fiyatı belli oldu. Dijital yayın platformlarının son yıllarda popülerleşmesi ile beraber firmalar abonelik sistemine dayalı üyelikleri başlattı. Dünyanın en büyük dijital yayın ağlarından Netflix'e önemli bir rakip olacak Disney Plus Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı. İşte detaylar...

DİSNEY PLUS AYLIK NE KADAR, KAÇ TL?

Disney Plus Türkiye fiyatı aylık 34,99 TL ve yıllık 349,90 TL olarak belirlendi. Bu tercihler, aboneliğin aylık ya da yıllık periyotlarda kullanılmasını sağlayacak ve yıllık abonelik yapanlar, Disney+'ı daha uygun bir fiyat karşılığında kullanabilecekler.

Aylık abonelik, bugünün kuruyla 2,36 dolara denk geliyor. Bu da dünyadaki en ucuz Disney+ aboneliğini kullanacağımızı gösteriyor. Türkiye'nin ardından aylık 2,80 dolarlık fiyatıyla Endonezya geliyor. Platformun ABD'deki aylık fiyatı ise 6,99 dolar tutarında.

Disney+ Aylık Abonelik: 34,99 TL

Disney+ Yıllık Abonelik: 349,90 TL

DİSNEY PLUS TÜRKİYE'DE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Platform yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, Disney+'ın Türkiye'deki resmi yayın tarihinin 14 Haziran olduğu ifade edildi.