Dilan Polat hapisten çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi edildi, serbest mi?

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin ve Dilan Polat çifti, sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat, duruşma salonunda sinir krizi geçirdi. Davanın sonuçlanmasının hemen ardından ''Dilan Polat hapisten çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi?'' soruları aranmaya başladı.

Dilan Polat hapisten çıktı mı? merak ediliyor. Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ve baba Sezgin Polat için tahliye kararı verildi. Haberi Banu Parlak, sosyal medya hesabından da "Tahliye kararı verildi. Çok mutluyum." diyerek duyurdu.

DİLAN POLAT HAPİSTEN ÇIKTI MI?

Azmettirme suçu üzerinden çıkan tutuksuz yargılanma kararı diğer suçlamalar nedeni ile açılan dosyaları etkilemeyecek ve Dilan Polat ile eşinin tutukluluk hali devam edecek.

Dilan ve Engin Polat çifti için tahliye kararı Banu Parlak'a ait güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili olan davaya ilişkin olup, çiftin, diğer davalar sebebiyle tutukluluğu şu an devam edecek.

Tahliye haberlerine yönelik Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklama da şu şekilde:

Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan, "Dilan Polat ve Engin Polat tahliye edildi" iddiası manipülasyon içermektedir.

"Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından yargılanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat tutuklu olarak yargılanmaya devam etmektedir.

Birçok davadan yargılanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat hakkında, bir güzellik merkezinin kurşunlanması davasında tahliye kararı verilmiştir.

Sanıklar duruşmanın ardından cezaevine gönderilmiştir