Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin'den cesur pozlar

Destan'ın Akkız'ı olarak ekranlara dönüş yapan Ebru Şahin cesur pozları ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla cesaretini yine konuşturdu, görenleri kendine hayran bıraktırdı.

Atv ekranlarında seyirci ile buluşan Destan dizisinde Edip Tepeli ile başrolde yer alan Ebru Şahin verdiği pozlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şimdilerde yeni dizisi Destan'ın heyecanını yaşayan Ebru Şahin'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafları görenler, ünlü oyuncu için çok cesur yorumlarını da beraberinde getirdi.

Aradığı aşkı basketbolcu Cedi Osman'da bulan ve ekranlara Destan'ın Akkız'ı olarak dönüş yapan Ebru Destan'ın Instagram hesabında 3.7 milyon takipçisi bulunuyor. Sosyal medyayı aktif kullanan genç oyuncu sık sık yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla etkileşimini sürdürüyor.

Her fotoğrafı büyük beğeni toplayan 27 yaşındaki oyuncunun son paylaşımları ise yine hayranları tarafından çok konuşuldu. Ebru Şahin'in dizi setinden sevenlerine sunduğu şahinli kareleri beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü oyuncu güzelliği ve sempatikliği kadar cesaretiyle de görenleri kendine hayran bıraktırdı.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin romantik pozları görenleri mest etti

Gülşen Bubikoğlu'ndan nostaljik paylaşım! Güzelliğiyle hayran bıraktı

Nilgün Belgün yeni tartışma başlattı... "Suratsız erkekler daha iyi koca oluyor"

Gülşen'den dikkat çeken ayna pozu! Yine çok konuşuldu