Aileler arasında soğuk rüzgarlar esecek! Deprem etkisi yaratacak aşk ilanı!

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam izleyicileri ekran başına kilitliyor. Dizi de Ömer ve Kıvılcım karakterlerinin yaşadığı gizli saklı aşk gün yüzüne çıkıyor. Doğa ve Fatih arasındaki gerginliği ortadan kaldırmak isteyen aileler, Ömer'in açıklamaları sonrası şok oluyor. Deprem etkisi yaratacak olay sonrası yaşanacak gelişmeler izleyiciye de ekran başına kilitledi. Peki ama Kıvılcım, Ömer'in elini tutacak mı?

Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi Kızılcık Şerbeti, her cuma yeni bölümleri ile izleyiciyi televizyon karşısına kilitliyor. Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide şok edecek gelişmeler yaşanacak. Dizi de Ömer ve Kıvılcım'ın aşk ilanı tüm olayları egale ediyor.

Ömer'in büyük sırrını öğrenen Kıvılcım çok şaşırırken, her şeyin açıklığa kavuşmasının mutluluğuna da yakalamaya çalışır. Doğa ve Fatih'in arasındaki gerginlik devam ederken aileler toplanarak bu işi çözmeye çalışıyor.

Abdullah, Pembe ve Kıvılcım'ı gece çok büyük bir sürpriz bekler. Ömer, Leman'dan boşandıktan sonra Kıvılcam'a olan aşkını herkesin içinde açar. Tüm aile şaşkınlığını gizleyemez ama artık her şey için çok geç olmuştur. İzleyicilerin merakla beklediği o son gelecek mi? Ömer aşkına sahip çıktı. Peki ya Kıvılcım? O da Ömer'in elinden tutacak mı?