Deniz Yıldızı'nın Ozan'ı Emre İğdemir çok değişti... Tarzı saçı çok başka

Bir döneme damgasını vuran gençlik dizisi Deniz Yıldızı büyük ilgiyle takip edildi. Günlük dizi olarak ekrana getirilen Deniz Yıldızı dizisinde Ozan karakterini canlandıran Emre İğdemir genç kızların gönlüne taht kurdu. Emre İğdemir'in son hali ortaya çıktı. İmajında büyük değişim yaşayan İğdemir, paylaşımları ile büyük ilgi gördü.

Cantuğ Turay, Begüm Topçu, Serhat Nalbantoğlu, Meltem Baytok, Başak Akbay, Tuan Tunalı, Artemis Kahraman, Lale Başar, Güneş Emir ve Koray Erkök'ün başrollerini paylaştığı günlük gençlik dizisi "Deniz Yıldızı" yayınlandığı döneme damga vurdu.

2009-2015 yılları arasında yayımlanan aile, drama, gençlik ve komedi türündeki Deniz Yıldızı dizisi YouTube'da tekrar bölümlerinin izlenme oranı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Dizide yer alan oyuncular yıllar geçmesine rağmen değişimleri ile adından söz ettiriyor. Deniz Yıldızı'nda hayat verdiği Ozan karakteri ile kızların tüm odağı haline gelen Emre İğdemir başarılı oyunculuk performansı ile kendine hayran bırakmıştı.

DENİZ YILDIZI'NIN OZAN'I EMRE İĞDEMİR SON HALİ

Kariyerine 2008 yılında ekrana getirilen Yemin dizisi ile başlayan İğdemir, asıl çıkışını Deniz Yıldızı ile yaşadı. 2017 yılında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Hıçkırık dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan yakışıklı oyuncu dizide Engin karakterine can vermiştir.

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan İğdemir'in son hali görenleri şaşkına çevirdi. Yakışıklı oyuncu sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte Deniz Yıldızı'nın Ozan'ı Emre İğdemir'in son hali;