Demetteki ifadesiz tek papatyayı bulan yok denecek kadar az... Yarım dakikada göremeyen sınıfta kalıyor!

Zeka bulmacaları genellikle matematiksel bir denklem değil yaratıcılık gerektiren bulmacalar olarak biliniyor. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendiriyor. Zihinsel hızı artırıyor ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yolu olarak ön plana çıkıyor. Aşağıda yer alan fotoğrafta farklı olan papatya bulamamanız durumunda testi başarısız olarak tamamlayacağınız bilgisine vurgu yapılıyor.

Görüş keskinliğinizi ve doğruluk seviyenizi test etmek için bu zeka oyununu kullanabilirsiniz. Çarşamba gününüzü bu tarz bir zeka oyunuyla keyifli hale getirebilirsiniz. Görselde bir demet çiçek görülmektedir. Bu çiçeklerin arasında bir tanesinin mimikleri ve bir ifadesi bulunmuyor. İşte sizlerden bu papatyayı bulmanız isteniyor. Peki, demetteki tek ifadesiz çiçeği görebiliyor musunuz? Hep birlikte aramaya başlayalım.

FARKLI OLAN PAPATYAYI ARAMAYA BAŞLAYALIM!

Salkımdaki tek çiçeğe yoğunlaşmalısınız. Cevap hemen önünüzde olsa da benzer tonlu bir arka plan üzerinde yoğun çiçek aranjmanı işi zahmetli hale getiriyor.

10 TANE ÇİÇEK VAR

Görüntü demette 10 veya daha fazla çiçekten oluşan ve düzgün olmayan bir şekilde bölünmüştür.

5 saniyede greyfurtu bulan en şanslılar listesine giriyor! Beyninize jimnastik yaptıracak IQ testi!

İŞTE İLK İPUCU

Görevi kolaylaştırmak için görüntüyü hayali çizgilerle bölün. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmamak için tüm satırları ve sütunları hızla gözden geçirin.

CEVAP GELİYOR

İfadesiz çiçeğin doğru yerleşimini öğrenmek için yukarıdaki resimde işaretlediğimiz alana bakın.

105 adet 999 arasındaki tek farklı sayıyı bulabilir misin? Bakışlarının keskinliğini test et!