Deha konusu ne, nerede çekiliyor? Deha uyarlama mı? Hangi günler var?

Show TV'de yayınlanan Ay Yapım imzalı uzun süredir heyecanla beklenen yeni dizi ‘Deha' geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi ilk bölümüyle zirveye oturdu. Diziyi ilk kez seyredenler aramalarını hızlandırdı. Deha konusu ne, nerede çekiliyor? Deha uyarlama mı? Hangi günler var?

Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesine odaklanan dizi geniş zengin kadrosuyla dikkat çeken dizisi Deha yeni bölümü ile Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Deha konusu ne, nerede çekiliyor? Deha uyarlama mı? Hangi günler var?

DEHA UYARLAMA MI?

Senaryosunu Damla Serim'in yazdığı dizinin uyarlama olduğuna ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Deha 2. bölüm izle tek parça!

HANGİ GÜNLER VAR?

Yönetmen koltuğunda Umut Aral'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizi 'Deha' Pazar günleri ekrana geliyor.

DEHA KONUSU NEDİR?

Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesine odaklanıyor. Cesur, Aysel ve İskender gibi şeytani bir çiftin tek çocuğu olarak, her ikisinin kötücül karakterini kendinde birleştirmiş ve kendini babasından bile koruması gerektiğini çok küçük yaşlarda öğrenmiş bir karakterdir. Devran'ın (Aras Bulut İynemli) hayatlarına girişiyle Cesur için de birçok şey değişecektir.

DEHA 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deha'nın 1. Bölümünde; Devran ailesini İskender'den uzak tutmaya çalışırken en küçük kardeşi Boran'ın ona kapılmasına engel olamaz. Boran'ın İskender'in dünyasına girmesiyle Devran'ın planları değişmek zorunda kalır.

Deha fragman | İskender Devran'ın kim olduğunu öğrendi mi? Deha 3. bölüm fragmanı çıktı mı?

Matematik dehası Devran, doktora tezinde çığır açan bir teorem ortaya koyduktan sonra üniversiteden burs alarak çocukluk aşkı Esme ile Amerika'ya gitme planları yapmaktadır. Fakat herkesin konuştuğu bu başarıyı yalnızca tek bir kişinin duymasını arzulamaktadır: yıllar önce onu ve ailesini terk edip giden babası İskender.

Kendine rağmen Devran ailesini İskender'den uzak tutmaya çalışırken en küçük kardeşi Boran'ın ona kapılmasına engel olamaz. İskender'in ise yıllar sonra karşısına çıkan oğlu Boran için farklı bir amacı vardır. Boran'ın İskender'in dünyasına girmesiyle Devran'ın planları değişmek zorunda kalır.

DEHA OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Aras Bulut İynemli (Devran)

Uğur Polat (İskender)

Taner Ölmez (Cesur)

Onur Saylak (Ali Haydar - Sofi)

Melis Sezen (İmre)

Ahsen Eroğlu (Esme)

Seda Akman (Aysel)

Zuhal Gencer (Gülce)

Umutcan Ütebay,

Emel Göksu,

Cenk Kangöz,

Taner Rumeli

Oğulcan Arman Uslu,

Eylül Ersöz,

Çağrı Atakan,

Ali Berge,

Çağan Efe Ak,

Abdurrahman Yunusoğlu

Yusuf Selim Uğurlu