Deha fragman | İskender Devran'ın kim olduğunu öğrendi mi? Deha 3. bölüm fragmanı çıktı mı?

Show TV'de yayınlanan Ay Yapım imzalı uzun süredir heyecanla beklenen yeni dizi ‘Deha' geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin ikinci bölümünü de soluksuz seyredenler aramalarını hızlandırdı. Peki, İskender Devran'ın kim olduğunu öğrendi mi? Deha 3. bölüm fragmanı çıktı mı?

Deha fragmanları yeni bölüm kadar izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dizide matematik dehası Devran, doktora tezinde çığır açan bir teorem ortaya koyduktan sonra Amerika'dan teklif ve yüksek miktarda para ödülü kazandı. Herkesin konuştuğu bu başarısını ise duymasını istediği tek bir kişi vardı; o da babası İskender! İskender, Devran henüz küçük bir çocukken onları terk edip gitmişti. Kendine Aysel ve Aysel'den olan oğlu Cesur ile yeni bir hayat kurdu. Peki,İskender Devran'ın kim olduğunu öğrendi mi? Deha 3. bölüm fragmanı çıktı mı?

DEHA 3. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Deha 3. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

DEHA 3. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.

DEHA 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Devran, Boran'ın intikamı için babasının karşına çıktığında planını çoktan kurmuştur.

İskender ise karşısındakinin Devran olduğunu bilmeden bu planlara dahil olur.

Cesur, yakın markaja aldığı Hakim'le ilgili sürpriz bir bilgi öğrenir.

Deha 2. bölüm izle tek parça! Show Tv Deha son bölüm izle kesintisiz, full HD!

Bu bilgi Hakim'e karşı elini güçlendirir. Esme, Devran'ın planlarının onu İskender'in dünyasına çekmesinden endişelenirken Sofi'nin öğütleri de Devran'ı durdurmaya yetmez.

İskender, kim olduğunu bilmediği Devran'a güvenmesinin sonucunda sürpriz bir karşılaşma yaşar.

OYUNCULAR:

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu