Deha 6. bölüm 1.fragman! Devran ve İskender arasındaki gerilim sürüyor

Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Devran karakteri ile birçok insanın hafızasında canlanan Deha dizisi, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu nedenle pek çok dizisever tarafından, ''Deha 6. bölüm 1. fragman yayınlandı mı?'' sorusu şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki, 6. bölümde Devran ve İskender arasında neler yaşanacak? Deha 6. bölüm 1. fragman yayınlandı mı? İşte detaylar…

Show TV ekranlarında yayınlanan Deha dizisi, son zamanlarda binlerce insanı heyecanlandıran dizilerden biri. Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez ve Onur Saylak dahil olmak üzere birçok oyuncunun rol aldığı Deha dizisi, Pazar akşamları izleyicilerin karşısına çıkıyor.

DEVRAN VE İSKENDER KARŞI KARŞIYA

Deha dizisinde, Devran karakterini Aras Bulut İynemli canlandırıyor. Devran'ın babası İskender, ailesini terk etti, kötü işlerle bulaştı ve zengin oldu. Devran'ın kardeşi Boran, babasını bulur ancak babasının düşmanları tarafından öldürülür.

Devran ise kardeşi Boran'ın intikamından sorumlu tuttuğu babasından intikam almaya çalışır. İskender ise, Devran'ın planlarını bozmak için elinden geleni yapar.

Deha dizisi 5. bölümü 20 Ekim 2024 tarihinde yayınlandı. Deha 6. bölüm 1. fragman ise şimdiden birçok dizisever tarafından merak edildi.

Peki, Deha 6. bölüm 1. fragman yayınlandı mı?

DEHA 6. BÖLÜM 1. FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Deha 6. bölüm 1. fragman henüz yayınlanmadı. Ancak eski fragmanlara ve 5.bölüme aşağıdan ulaşılabilir. Bunun yanı sıra Deha 6. bölüm 1. fragman yayınlandığında da yine aynı adresten erişim sağlanabilir.