Deha 4. bölüm izle tek parça! Show Deha son bölüm izle kesintisiz!

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman'ın kadrosunda yer aldığı Deha bu akşam 4. bölümü ile ekrana geliyor. Dizide bu hafta İskender'in vurulmasıyla eline geçirdiği koz için önlem almaya çalışan Devran, babasını bu kadar iyi tanımanın verdiği huzursuzlukla evinin önüne yığılan paraları aklamaya girişir...

Deha 4. bölüm bu akşam Show Tv ekranlarında ekrana geliyor. Senaryosunu Damla Serim'in yazdığı, yönetmen koltuğunda Umut Aral'ın oturduğu dizide İskender ile zorunlu ortaklığı sonrasında para aklama işine mahalleliyi de karıştırmaya mecbur kalınca İskender kendini sağlama almak için yeni bir hamle yapar...

DEHA 4. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

DEHA 4. BÖLÜM İZLE ÖZETİ

İskender'in vurulmasıyla eline geçirdiği koz için önlem almaya çalışan Devran, babasını bu kadar iyi tanımanın verdiği huzursuzlukla evinin önüne yığılan paraları aklamaya girişir.

Bir yandan Boran'ın ölümüyle İskender'in bağlantısını kanıtlamak için harekete geçerek elde ettiği bir delille birlikte Esme'den yardım ister.

İskender ile zorunlu ortaklığı sonrasında para aklama işine mahalleliyi de karıştırmaya mecbur kalınca İskender kendini sağlama almak için yeni bir hamle yapar.

Fakat Devran bu defa adımlarını çok daha sağlam atar.

Para, Karga'nın hesabına geçtiğinde Devran hem annesinin geçmişteki intikamını almış hem de önce Cesur'u sonra İskender'i huzursuz edecek bir delili onların gözüne sokmayı başarmıştır.

DEHA KONUSU

Deha, biri iyilikte biri kötülükte deha olan baba oğulun, yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesinde herkesin farkında olmadığı yüzüyle tanışacağı derinlikli bir hikayeyi ekranlara taşıyacak.

OYUNCULAR:

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu

Yönetmen: Umut Aral

Senaryo: Damla Serim

Yapımcı: Kerem Çatay

Yapım: Ay Yapım