Deha 3. bölüm izle! Deha dizisi 3. bölüm izle full HD tek parça!

Deha, 3 bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Deha 3. Bölümde İskender, terk edip gittiği ailesinin sofrasına misafir olurken tüm aile İskender'den yaşattıklarının acısını çıkarıyor. Devran'ın “Herkes her şeyi yapabilir, galiba ben de!” cümlesi izleyicilerde merak uyandırıyor. İşte Deha dizisi 3. bölüm full izleme bağlantısı

Show Tv'nin yeni dizisi Deha, 3. bölümüyle Show Tv'de ekrana geldi. Senaryosunu Damla Serim'in yazdığı, yönetmenliği Umut Aral'ın üstlendiği, Deha'nın 3. bölümünde; Gülce, Devran'ın babası ile görüşüyor olmasından endişelenirken Karga, İskender ve Devran'ı tehdit ediyor. Deha 3. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. İşte Deha 3. bölüm full izleme linki ve yeni bölümde yaşananlar

DEHA 3. BÖLÜM İZLE!

Show TV'de ekrana gelecek yeni sezonun Ay Yapım imzalı iddialı dizisi 'Deha' 3. bölümüyle izleyicilerle buluştu.

Deha, biri iyilikte biri kötülükte deha olan baba oğulun, yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesinde herkesin farkında olmadığı yüzüyle tanışacağı derinlikli bir hikayeyi ekranlara taşıyacak. Uzun zamandır merakla beklenen 'Deha', Pazar 20.00'de Show TV'de.

DEHA 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deha 3. Bölümde Gülce, Devran'ın babası ile görüşüyor olmasından endişelenirken Karga, İskender ve Devran'ı tehdit ediyor. İskender ve Devran'ın aynı arabada olması izleyicilerin merakını uyandırırken Cesur'un kardeşi Devran'a 'Sen dahi olduğuna emin misin?' demesi yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

Devran'ın ailesi için adalet sağlama planları umduğu gibi gitmez.

İskender'i eve getirmesi herkesi darmadağın eder. Üstelik İskender'e oynadığı oyunun sonuçlarının acımasızlığıyla karşı karşıya kaldığında bu defa onunla iş birliği yapmak zorunda kalır.

Gülce, Devran'ı İskender'e bir kez daha heba etmemek için Aysel'in karşısına dikildiğinde eski travmalarıyla yüzleşir.

Esme onu toparlamaya çalışırken Devran'ı bu defa daha sert uyarır. Devran başladığı işi bitirebilmek için İskender'e güvenmek zorundadır. Ama İskender bu güveni Devran'dan sert bir intikam almak için kullanır. Bu defa İskender'i durdurmaya çalışan ise kimsenin beklemeyeceği biridir.

Başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak ve Melis Sezen'in yer aldığı dizide; Biri iyilikte biri kötülükte deha olan baba oğulun, yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesi izleyiciye aktarılacak.