Değişimi herkesi şaşırttı: Alemin Kıralı dizisinin Oben'iydi! İşte Birsu Demir'in son hali

Süreç Film imzalı Alemin Kıralı dizisi bir dönem pek çok dizisever tarafından takip ediliyordu. Dizide; Evrim Akın, Şafak Sezer ve Birsu Demir gibi isimler de rol alıyordu. Ancak Alemin Kıralı dizisi seneler önce sona erdi. Öte yandan Oben karakterini canlandıran Birsu Demir, yıllar sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

Süreç Film imzalı Alemin Kıralı dizisi, 2011 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizide; Evrim Akın, Şafak Sezer, Birsu Demir, Elvin Levinler, Zeynep Gülmez ve Oya Başar gibi isimler rol alıyordu. Ayrıca Alemin Kıralı dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Birsu Demir'in canlandırdığı Oben olarak ön plana çıkabiliyordu.

Öte yandan toplam 67 bölüm devam eden Alemin Kıralı dizisi, 2013 yılında son buldu. Bu nedenle Oben karakterini canlandıran Birsu Demir'in de son hali merak edilebiliyor.

ALEMİN KIRALI DİZİSİNİN OBEN'İ ŞAŞIRTTI

Alemin Kıralı dizisinin sona ermesinin ardından seneler geçti. Nitekim Oben karakterini canlandıran Birsu Demir şimdilerde 24 yaşında. Bu nedenle Birsu Demir, yıllar sonraki halini ilk kez gören adeta herkesi şaşırtabiliyor.

BİRSU DEMİR'İN YILLAR SONRAKİ HALİ

Şafak Sezer, Evrim Akın ve Zeynep Gülmez gibi isimlerle birlikte Alemin Kıralı dizisinde rol alan Birsu Demir, seneler sonraki hali ile birçok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte Alemin Kıralı dizisinin Oben'i, Birsu Demir'in yıllar sonraki hali;