Defne Samyeli'den kızlarının babası Eren Talu hakkında yıllar sonra gelen itiraf: Kıyafetlerime çok karışırdı

Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yaparak kariyerine devam eden Defne Samyeli, geçtiğimiz gün Etiler'deki bir mekanda arkadaşı ile görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Defne Samyeli, kızlarının babası eski eşi Eren Talu hakkında itirafa bulundu. Samyeli, Eren Talu hakkında ''Kıyafetlerime çok karışırdı'' dedi.

Defne Samyeli, Etiler'deki bir mekanda sohbete ederken objektiflere yansıdı. Yeni bir dingle hazırlığı yaptığını açıklayan Defne Samyeli, "Bahar ayında yeni single'ı çıkarmayı düşünüyoruz. Güzel bir cover albümüm vardı. Onu teker teker dinleyicilerle buluşturmak istiyoruz. Çok oturduk. Bundan sonra bütün projeler arka arkaya gelmeye başladı" şeklinde konuştu.

Defne Samyeli'den itiraf: O yorumlara başlarda bozuluyordum

Son dönemde sahnede tercih ettiği iddialı kıyafetlerin eleştirilmesine de yanıt veren Defne Samyeli, "Bunu hiç anlamlı bulmuyorum. Yıllardan beri sahne şovlarının gerektirdiği özenli bir duruş var. Bunun içinde insanlar ne isterse onu giyiyorlar. Kendi özgün karakterleri, kişilikleri, hangi modacı ile çalıştıkları, o sene nelerin moda olduğuna dair birçok faktör var. Zaten insanlarla ilgili hayat seçimleri konusunda eleştiri yapmanın çok gereksiz olduğunu düşünen birisiyim. Eleştirmek ile ilgili sıkıntım yok. İsteyen istediğini söyleyebilir. Umurumda değil." dedi.

Eski eşi Eren Talu'nun kıyafetlerine müdahale ettiğini itiraf eden Samyeli, "Bir zamanlar çok karışırdı. Evlilik dönemlerinde geleneksel Türk erkeği durumlarını yaşamayan kadın yoktur. Muzdarip değilim ama insanların sınırlarını kendisi çizmesi gerektiğine inanıyorum. Bence ne giyeceğimize biz karar vermeliyiz. Bununla ilgili kimsenin sınırlandırması söz konusu olmamalı" ifadelerini kullandı.