Daha önce nasıl görmemişiz! Meğer filmlerde bu küçük detayları kaçırmışız...

Hayran olduğumuz filmleri izlerken kaçırdığınız ya da dikkat etmediğimiz gizli sahneler olabiliyor. Film yapımcıları küçük ayrıntıları kullanarak bizlere mesaj gönderebiliyor. O yapımların hayranlarını bile bunu fark edememiş bile olabiliyor. Yapımcıların gizi dili birçok şeyi anlatabiliyor. Harry Potter'dan, Don't Look Up filmine kadar gözden kaçırdığımız sahneler...

Film dünyasında beğenilip hayranlıkla izlediğimiz birçok yapımın bazı sahnelerinde çarpıcı mesajlar verebiliyor. Güldüren, düşündüren bazı zamanlarda ağlatan bu yapımlarda öyle sahneler var ki hayranların bile gözünden kaçabiliyor. Listemizde hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not almış gözden birçok Hollywood yapımı film var.

DON'T LOOK UP (2021)

Don't Look Up'ta Kate erkek arkadaşına dinozorları yok eden daha büyük bir kuyruklu yıldızın doğrudan Dünya'ya geldiğini açıklarken tam o sırada arka planda dinozor kıyafeti giymiş bir adam ortaya çıkıyor.

HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRİNCE (2009)

Harry Potter ve Melez Prens'te bir gazetede, Amelia Bones adlı bir cadının evinde öldürülmüş halde bulunduğunu açıklanır. Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda büyücüyü savunan cadı ise tam olarak Amelia Bones'tur.

HOME ALONE (1990)

Efsanevi film olan Evde Tek Başına'da yolculuk için insanlar sayılırken toplamda 17 kişi olduğunu söyleniyor 2 minibüs arasındaki tek sayı, 8 ve 9'a bölünecekleri anlamına gelir. Kevin kayıp olduğundan, her iki minibüste de 8 kişi vardı, bu da her grubun hiçbir şeyden şüphelenmeden 8 kişilik minibüste olduklarını varsaymasına neden oldu.

KNİVES OUT (2019)

Knives Out'ta, Ransom'un süveterinde yırtık bir yaka ve göze çarpan birkaç delik var. Kostüm tasarımcısı bu detayı, Ransom'un zenginliğine karşı kayıtsızlığını ve ailesine saygısızlığını göstermek için ekledi.

HOUSE OF THE DRAGON (2022)

House of the Dragon 3. bölümde, Kral Viserys I Targaryen eksik parmaklara sahip olmak yerine birkaç yeşil parmaklı bir eldiven giyiyor. Ancak, izleyicilerin burada yeşil eldiveni görmemesi gerekiyordu.

Gözler ruhun penceresidir derler! Bir göz seçin ve kişiliğinizin sırlarını öğrenin!