Daha imzası kurumadan Sacha Boey krizi! Ayrılığı resmen duyurdular

Sacha Boey için Bayern Münih'te flaş bir gelişme yaşandı. Ara transferde Galatasaray'dan 30 milyon euroya transfer edilen Sacha Boey'in Lazio maçında oynatılmaması sonrası ortalık karıştı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bayern Münih'te çiçeği burnunda yeni transfer Sacha Boey, krize neden oldu. Şampiyonlar Ligi'nde Lazio'ya 1-0 yenilen Alman devinde Sacha Boey'in süre alamaması Thomas Tuchel için sabırları taşırdı.

SACHA BOEY'E OYNAMADI! KRİZ ÇIKTI...

Ara transfer döneminde Bayern Münih, Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey'i 30 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katarak büyük ses getirmişti. Alman deviyle şimdiye kadar ligde 2 maça çıkan Fransız sağ bek, Şampiyonlar Ligi'nde Lazio ile oynanan maçta ise süre alamadı. Thomas Tuchel'in bu tercihinin üzerine karşılaşmadan 1-0 yenilgi alınması bardağı taşırdı.

AYRILIĞI DUYURDULAR

Alman basınında yer alan habere göre; Lig'de lider Bayer Leverkusen'in 5 puan gerisinde kalan Bayern Münih'te Thomas Tuchel için yolun sonu gözüktü. Münih ekibi, takımın başına yeniden Hansi Flick'i getirmeyi planlıyor.

ŞU ANA KADAR 3 MAÇ...

Sacha Boey, şu ana kadar yeni takımı Bayern Münih'te 3 resmi maçın kadrosunda yer aldı. Bunların 1'ini yedek kulübesinde tamamlayan, 1'inde sonradan oyuna giren ve 1'inde ise ilk 11 başlayan 23 yaşındaki Fransız sağ bek, toplam 109 dakika sahada kaldı ve skora etki edemedi.