Daft Punk geri mi dönüyor? Milyonları heyecanlandıran o paylaşım

90 yılların sonu ve 2000'li yılların başlarında büyük bir çıkış yakalayan müzik gurubu Daft Punk sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. 1993 ile 2021 yılları arasında faaliyet gösteren Daft Punk 22 Şubat 2021 yılında ayrıldıklarını duyurmuştu.

Muhammed Fatih Karabulut

Dünyaca ünlü müzik grubu Daft Punk, hayranlarını heyecanlandırdı. 1993 yılında Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter tarafından Paris'te kurulan elektronik müzik grubu Daft Punk geçtiğimiz yıl ayrıldığını duyurmuştu.

22 Şubat 2021 tarihinde YouTube hesaplarında yayınladıkları bir video ile ayrıldıklarını duyuran Daft Punk grubu o günden sonra bir daha bir araya gelmedi.

DAFT PUNK GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Daft Punk gurubu tam ayrıldıkları tarihten bir yıl sonra sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu. Twitter ve Instagram hesaplarından paylaşımda bulunan Daft Punk gurubu Twitch platformunda da canlı yayında hayranlarına eski videolarını izletti.

Aslen 1993'te kurulan Daft Punk, 1997'de ilk albümleri 'Homework'ü yayınladı. Son albümleri 2013'ün 'Random Access Memories' idi.