CZN Burak'a ne oldu, nasıl zayıfladı? CZN Burak öldü mü?

Ünlü şef ve lokantacılardan birisi olan CZN Burak hakkında yapılan araştırmalar sürekli olarak artıyor. Özellikle CZN Burak öldü mü sorusu merak edilenler arasındaki yerini alıyor. Peki, CZN Burak'a ne oldu, nasıl zayıfladı? İşte ünlü ismin yaptığı açıklama ve haberin detayı


Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan CZN Burak hakkındaki bilgiler sevenleri tarafından sık sık araştırılıyor. Arama motorlarında özellikle CZN Burak öldü mü sorusuyla ilgili araştırmalar sürekli yükselişe geçiyor. Ünlü şef ve lokantacı ise sosyal medyada ortaya atılan iddiaları yalanlıyor. Peki, CZN Burak'a ne oldu, nasıl zayıfladı? İşte merak edilenler

CZN BURAK ÖLDÜ MÜ?

CZN Burak bu konuyla alakalı geçtiğimiz aylarda paylaşım yapmış ve "Lütfen asılsız haberlere paylaşımlara itibar etmeyiniz" demişti.

CZN BURAK'A NE OLDU, NASIL ZAYIFLADI?

CZN Burak'ın son paylaşımlarından en çok dikkat çeken detay ise verdiği kilolar oluyor. Özdemir'in son halini gören takipçileri "Çok zayıflamışsın" ve "Abi adeta erimişsin" yorumlarını yaptı.

CZN BURAK KİMDİR?

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir, 24 Mart 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2009'da Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi. Instagram hesabı yüksek takipçi sayılarına ulaştı. Videolarında kameradan gözlerini ayırmadan yemek yapması ile tanınır.