Cüneyt Arkın hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? Usta oyuncu Cüneyt Arkın hayatını kaybetti!

Cüneyt Arkın ile ilgili son dakikalarda yapılan araştırmalar artışa geçti. Pek çok filmde izlediğimiz ve son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan Yeşilçam'ın usta isminden acı haber geldi. Peki, Cüneyt Arkın öldü mü? Cüneyt Arkın kimdir, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Cüneyt Arkın'dan acı haber geldi. Son olarak Kuruluş Osman dizisinde Aksaçlı karakteriyle rol alan ve bir sezon oynayan usta oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın öldü mü? Cüneyt Arkın kimdir, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte son dakika haberinin detayı

ACI HABER GELDİ!

Yeşilçam'ın usta ismi 84 yaşındaki Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Evinde rahatsızlandığı ve kaldırıldığı Beşiktaş'taki özel bir hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

CÜNEYT ARKIN KİMDİR?

Cüneyt Arkın 1937 yılında doğdu. Arkın, Eskişehir'in bir köyünde doğdu, yokluk içinde büyüdü. Çok çalışkandı, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı. Doktor oldu.

1964 yılında oynadığı Gurbet Kuşları filminin finalindeki kavga sahnesi, Arkın'ın kariyerinde bir kırılma noktası oldu. Bir süre daha duygusal-romantik jön karakterlerini canlandırdıktan sonra yine Halit Refiğ'in önerisiyle aksiyon filmlerine yöneldi.

1963 yılında "Artist" dergisinin düzenlediği sinema artisti yarışmasına girdi ve birincilik aldı. Kariyerindeki dönüm noktası 1963'te askerliğini yaparken 1. Hava Jet Üssü'nde yönetmen Halit Refiğ ile tanışması oldu.

Askerlik bitince, 1964'te Halit Refiğ'in "Gurbet kuşları" filmiyle sinemaya adım attı.

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde Aksaçlı karakterini canlandırdı.

3 ÇOCUK BABASIYDI

İlk evliliğini 1964 yılında Güler Mocan ile yapan Cüneyt Arkın'ın bu evliliğinden kızı Filiz doğdu. Evliliği kısa süren ünlü oyuncu, 1970 yılında Betül Işıl ile evlendi. Bu evliliğinden de Murat ve Kaan dünyaya geldi.