Fakat başrol diziden ayrılıyor! Cumartesi akşamları rekora koşuyor! Seyirci büyük hüsrana uğrayacak...

Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi Gönül Dağı'nda seyirciyi üzecek bir haber geldi. TRT 1'de yayınlanan yapımın büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Anadolu insanının sıcacık hikayesini aktaran dizi her hafta rekora doğru koşuyor...

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı cumartesi akşamları reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan yer alıyor. Kulislerde konuşulan iddialar arasında bir oyuncunun diziden ayrılması bekleniyor...

Dizide Dilek karakteri ile izleyicinin sempatisini kazanan Gülsüm Ali İlhan'ın yapımdan ayrılacağı öne sürüldü.

Gülsüm Ali İlhan da İstanbul'da yaşayan bir oyuncu olarak evinden, ailesinden uzakta ve kış şartlarının çok çetin yaşandığı Sivrihisar'da daha fazla devam edemeyeceğini, zorlandığı gerekçesiyle diziden ayrıldığı iddia edildi.

GÜLSİM ALİ İLHAN KİMDİR?

Gülsim Ali İlhan (d. 18 Şubat 1995), Türk manken, dizi oyuncusudur.

18 Şubat 1995'te Bulgaristan'ın en büyük 5. şehri Rusçuk'da doğdu. Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Gayet iyi Türkçe bilgisi yanı sıra iyi derecede Bulgarca, Türkçe, İngilizce ve Japonca dillerini bilmektedir. Bulgaristan'da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçildi. 2012 yılında oyunculuğa adım attı.

Gülsim Ali, ilk olarak 2012 yılında yayınlanan başrolünde Hazal Kaya'nın oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde rol aldı, ardından 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat adlı dizide hemşire rolünü oynadı.

Yusuf Çim ile birlikte 2016 yılında Star TV'de yayımlanan Hanım Köylü dizisinde İlkgün rolünü, Diriliş Ertuğrul'da Aslıhan, 2019'da oynadığı Payitaht Abdülhamid dizisinde Gülcemal, Günümüzde ise, 2020 yılında TRT 1'de yayımlanmaya başlayan Gönül Dağı adlı dizide Dilek karakterini canlandırmaktadır.