Cuma ve Kadir Gecesi mesajları birlikte | Dualı, ayetli, farklı, yepyeni, kısa ve uzun Cuma ve Kadir Gecesi mesajları burada

Cuma ve Kadir Gecesi mesajları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi, İslam'da, ''Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gece'' olarak kabul ediliyor. Bu mübarek gecenin cuma gününe denk gelmesi ile ayrı bir anlam kazanan Kadir Gecesi ile ilgili paylaşım yapmak isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte dualı, ayetli, farklı, yepyeni, kısa ve uzun Cuma ve Kadir Gecesi mesajları bir arada...

Bugün hem Cuma gününe hem de Kadir Gecesi'nde kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Müslüman alemi, günün anlam ve önemine uygun mesajlar yayınlamak ve sevdiklerine göndermek istiyor. Kur'an-ı Kerim'de "bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi bu gece idrak edilecek. Kadir Gecesi'nin bu sene Müslümanların bayramı olan cuma gününe denk gelmesi ile bir anlam daha kazanan mübarek gün ile ilgili hiçbir yerde olmayan mesajları derledik. İşte dualı, ayetli, farklı, yepyeni, kısa ve uzun Cuma ve Kadir Gecesi mesajları burada...

CUMA VE KADİR GECESİ MESAJLARI BİRLİKTE

Duaların kabul olduğu mübarek Cuma günü ve Kadir Gecesi bir araya geldiğinde, kalplerimizi imanla dolduran, yüzlerimizi tebessümlerle süsleyen bir nuru hissederiz. Rabbim dualarımızı kabul eylesin, yollarımızı aydınlatsın, hayırlı kılsın. Cumanız mübarek, Kadir Geceniz kutlu olsun!

Allah'ın rahmetiyle kuşattığı mübarek Cuma günü ve Kadir Gecesi bir araya geldiğinde, kalplerimizde bir huzur, ruhumuzda bir ferahlık hissederiz. Dualarımızın, tövbelerimizin kabul olduğu bu müstesna günlerde, Rabbimizin bize olan lütfunu ve merhametini bir kez daha hissederiz. Bizleri daima doğru yola ileten, dualarımızı geri çevirmeyen Yüce Allah'ımız, bu mübarek gün ve gecelerde dualarımızı kabul eylesin, kalplerimizi nur ile doldursun. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Duaların kabul olduğu, günahların affedildiği mübarek Cuma ve Kadir Gecesi bir araya geldiğinde, kalplerimizi birleştiren, ruhumuzu aydınlatan bir nur yayılır etrafa. Rabbimiz, dualarımızı kabul eylesin, bizi hidayete erdirsin. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Cuma ve Kadir Gecesi; imanın, sabrın, dua ve tövbelerin en değerli olduğu gün ve gecelerdir. Rabbimiz, dualarımızı ve niyetlerimizi kabul eylesin, bizi affetsin. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Allah'ın rahmetinin tecelli ettiği, duaların kabul olduğu mübarek Cuma ve Kadir Gecesi, bizlere yeniden doğma fırsatı sunar. Bu mübarek gün ve gecelerde Rabbimiz, dualarımızı kabul eylesin, kalplerimizi imanla doldursun. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Cumanın bereketi ve Kadir Gecesi'nin feyzi üzerinize olsun. Rabbim, dualarınızı, niyetlerinizi kabul etsin. Bu mübarek günlerde huzur ve bereket daim olsun. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Mübarek Cuma ve Kadir Gecesi, duaların en samimi olduğu, tövbelerin en makbul olduğu gün ve gecelerdir. Rabbim, dualarımızı kabul eylesin, günahlarımızı affetsin. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Cumanın bereketi ve Kadir Gecesi'nin feyziyle dopdolu bir gün ve gece geçirmeniz dileğiyle. Dualarınızın kabul, günlerinizin huzur dolu olması duasıyla. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Rahmeti bol Cuma günü ve Kadir Gecesi'nin kudsiyetiyle kalplerimizi doldurup, dualarımızı kabul eyleyen Rabbimize şükrediyoruz. Dualarınızın ve niyetlerinizin kabul olduğu bir gün diliyoruz. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Mübarek Cuma ve Kadir Gecesi, manevi bir iklimde huzura ermek, dualarla Rabbimize yakarmak için bir fırsattır. Rabbim dualarımızı kabul eylesin, bizlere hidayet ve güç versin. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Cuma gününün bereketiyle, Kadir Gecesi'nin feyziyle dualarımızı yükseltiyor, Rabbimize yöneliyoruz. Dualarınızın ve niyetlerinizin kabul olduğu güzel bir gün dileriz. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

Rabbimiz'in rahmet ve mağfiretinin tecelli ettiği mübarek Cuma ve Kadir Gecesi'nde dualarımızın kabul olması için ellerimizi semaya açıyoruz. Dualarınızın ve niyetlerinizin makbul olduğu bir gün geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı Cumalar, mübarek Kadir Geceniz kutlu olsun!

CUMA MESAJLARI:

"Hayırlı Cumalar! Rabbim dualarımızı kabul etsin, kalplerimizi nur ile doldursun, dualarımızı makbul eylesin."

"Cumanız mübarek olsun! Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, dualarınız kabul olsun."

"Rabbim, bugünün bereketini üzerimizden eksik etmesin. Dualarımızı kabul etsin, yollarımızı aydınlatsın. Hayırlı Cumalar!"

"Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun. Kalplerimiz bir olsun, gönüllerimiz birlikte dolsun. Hayırlı Cumalar!"

"Bugün dualarınızın kabul, yüzünüzün gülümsemelerin daim olsun. Cumanız mübarek olsun!"

KADİR GECESİ MESAJLARI:

"Kadir Geceniz mübarek olsun! Yüreklerimizi imanla dolduran, dualarımızı kabul eden Rabbimiz, bizlere rahmetiyle tecelli etsin."

"Kadir Gecesi dualarımızın, gözyaşlarımızın, samimiyetimizin kabul olduğu müstesna bir gecedir. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Hayırlı Kandiller!"

"Kadir Geceniz mübarek olsun! Bu gece dualarınızın kabul olduğu en mübarek gecelerden biridir. Rabbim dualarınızı kabul etsin."

"Kadir Gecesi, Yüce Mevla'nın rahmet ve mağfiretinin bol bol tecelli ettiği, duaların kabul olduğu müstesna bir gecedir. Hayırlı Kandiller!"

"Kadir Geceniz mübarek olsun! Bu gece dualarınızın, tövbelerinizin kabul edildiği en kıymetli gecedir. Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin."

Dualarınızın kabul olduğu, hayırlarla dolu bir Cuma ve Kadir Gecesi geçirmeniz dileğiyle