Çukur için ses getirecek iddia: Harekete geçtiler denmişti! Meğer dizinin kaderi...

Bir dönemin en popüler yapımlarından olan başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Damla Sönmez, Necip Memili, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Uğur Yıldıran, İlayda Alişan, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı Çukur dizisi replikleri ile hafızalarda yer edindi. 4. sezonunun sonunda ekran macerasını bitiren Çukur dizisiyle ilgili yaşanan yeni gelişme herkesi şaşırttı. Çukur'un ekranlara geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Gerçeği öğrenen dizinin hayranları büyük üzüntü yaşadı.

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan ve yayınlandığı gün izleyici ekran başına kilitlemeyi başaran Çukur dizisi karakterleri ile gündeme gelmeye ediyor. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Damla Sönmez, Necip Memili, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Uğur Yıldıran, İlayda Alişan, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan ve Perihan Savaş'ın başrollerini paylaştığı Çukur dizisi beğeniyle takip edildi.

ÇUKUR DİZİSİ TAM KADRO İLE YENİDEN ÇEKİLECEK Mİ?

Olay olan bir finalle ekrana veda eden Çukur'la ilgili ortaya atılan iddia ise hayranlarını heyecanlandırdı. Dizinin dijital bir platformda tam kadro ile yeniden çekileceği iddiasını gazeteci Sina Koloğlu, Çukur'un yapımcısı Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay'a sordu.

Koloğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Dizi tarihimizin 'kült' tabir edilebilecek dizilerinden biri Çukur. Bir haber, sevenlerinin hayli heyecana getirdi. 'Dijital platformda aynı ekip ile çekilecek' haberi. 'Ay Yapım imzalı Çukur dizisi için dijital platformlarla görüşmeler başladı' diye yazıldı. Ay Yapım patronu Kerem Çatay'a sordum. 'Yazmışlar, ben de okudum. 'Çukur' için hiçbir planımız yok' dedi. Senarist Gökhan Horzum da 'Dijital meselesinin doğru olmadığını' söyledi."