Çukur dizisinin yeni adresi konuşuluyor! Koçovalı efsanesi tekrar gündemde

Çukur dizisi, aldığı yüksek reytingler sayesinde adeta sektöre damgasını vurmuştu. Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli'nin de yer aldığı Çukur dizisi, final yapmasının ardından birçok izleyicisini üzmüştü. Özellikle Koçovalı ailesinin fertlerini canlandıran Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in başarılı oyunculuklarıyla gündemden düşmeyen dizinin tekrardan başlayabileceği de iddia ediliyor. İşte detaylar…

Çukur dizisi bir dönem en fazla izlenilen diziler arasında bulunuyordu. Final yapmasına rağmen unutulmayan dizi, hem konusu ile hem de başarılı oyuncuları ile fazlaca beğeniliyordu. Çukur dizisinde özellikle Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil de ön plana çıkıyordu. Koçovalı ailesinin fertlerini canlandıran Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil, dizide kardeş olarak rol alıyorlardı.

KOÇOVALI EFSANESİ TEKRAR GÜNDEMDE

Çukur dizisinin tekrardan başlayabileceği ile ilgili söylentiler ortalıkta dolaşmaya başladı. Dizinin sona ermesinin ardından uzun bir süre geçtiği halde, birçok kişi Çukur dizisinin tekrardan başlayabileceğini de düşünüyor. Nitekim Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in de yer aldığı Koçovalı ailesinin tekrardan ekranlarda görülmesini birçok kişi istiyor.

Çukur dizisinin tekrardan başlayabileceği ile ilgili söylentiler gündemde bulunuyor. Nitekim birçok kişi de özellikle Aras Bulut İynemli'nin ''Yamaç'' karakteri ile ön plana çıktığı dizinin tekrardan yayınlanmasını istiyor. Yapılan iddialarda Çukur dizisinin Disney Plus'ta tekrardan çekilmeye başlayabileceği ile ilgili söylentiler bulunuyor. Ancak henüz bir tarih ya da başlayabileceğine dair netlik gözükmüyor.

ÇUKUR DİZİSİNDE KİMLER OLACAK?

Çukur dizisinde Koçovalı ailesi ön planda yer alıyordu. Nitekim Koçovalı ailesinden dizinin ilk sezonundan itibaren birçok kişi ayrıldı. Bu nedenle dizi yeniden başlarsa, hangi isimlerin olacağı da merak konusu oldu.

Dizinin tekrar başlaması durumunda birçok kişinin ilk görmek isteyebileceği isimler arasında, Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil bulunuyor. Bunun yanı sıra dizinin çekimleri kaldığı yerden başlarsa, aynı kadro ile devam edebileceği tahmin ediliyor.