Çukur dizisinin yeni adresi konuşulmaya başlandı! İşte son detaylar...

Çukur dizisi, aldığı yüksek reytingler sayesinde uzun süre ekranlarda kaldı. Sevilerek izlenen dizi, 4. Sezon 39. Bölüm ile sevenlerine veda etti. Aradan uzun bir zaman geçmişe rağmen Çukur dizisini seyredenler, dizinin tekrardan başlayabileceği inancını yitirmedi. İşte detaylar…

Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ve Vartolu Saadettin karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil göz önünde tutuluyordu. Başlangıçta iki ayrı tarafta bulunan Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisinin ilerleyen sezonlarında ayrılmaz bir ikili oldu.

ÇUKUR DİZİSİ YENİDEN Mİ BAŞLAYACAK

Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Çukur dizisinin Disney Plus da yeniden başlayabileceğine dair iddialar bulunuyor. Eğer iddialar sonucunda bir anlaşma sağlanırsa, Çukur dizisinin tekrar 2024 yılında başlayabileceği düşünülüyor.

Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Yamaç ve Vartolu Saadettin karakterleri, dizi tekrar başladığında da izleyicilerin ilk bakacağı isimler arasında yer alıyor. Çukur dizisiyle ünlerine ün katan oyuncular, dizisinin vazgeçilmez bir parçası haline geldiler.

KARAKTERLERDE EKSİLME Mİ OLUYOR?

Çukur dizisi başladığından beri birçok karakterle eksilmeye gidildi. Çukur dizisinden çıkan karakterlerden bazıları; Dilan Çiçek Deniz ''Sena Koçovalı'', Uğur Yıldıran ''Kemal'', Ercan Kesal ''İdris Koçovalı'' olarak sayılabilir. Ancak Aras Bulut İynemli ya da Erkan Kolçak Köstendil'in dizide olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Dizinin tekrar başlayacağı henüz iddialarla sınırlı olduğundan dolayı oyuncu kadrosu belli değil. Fakat tekrardan başlarsa, izleyicilerin ilk bakacağı isimlerin Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil olacağı tahmin ediliyor.