Çukur dizisi yeniden başlıyor! Efsane geri dönüyor... İşte yeni adresi

Çukur dizisi, 4. Sezon 39. Bölümüyle final yaparak ekranlara veda etmişti. Başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Subaşı ve Necip Memili gibi oyuncuların yer aldığı dizinin reytingleri yüksek olmasına rağmen final kararı alınmıştı. 2021 yılında biten Çukur dizisi, uzun bir aradan sonra yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. İşte seyirciyi heyecanlandıran haberin detayları…

Efsane dizi Çukur, uzun bir aranın ardından yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzlenme rekorları kıran dizi, final kararıyla izleyicilerini üzmüştü. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erhan Kolçak Köstendil'in de yer aldığı Çukur dizisi yeniden ekranlara dönüyor. Show Tv'de yayınlanan dizi, bu kez dijital platformlarda ekrana gelecek. İşte detaylar...

EFSANE DİZİ ÇUKUR, EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

İlk olarak 2017 yılında ekranlara merhaba diyen Çukur, kısa sürede önemli bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Yüksek reytinglere rağmen Çukur dizisi final kararı almış ardından ise Çukur dizisinin devamı niteliğinde Üç Kuruş dizisi seyircinin karşısına çıkmıştı.

Üç Kuruş dizisi, Çukur kadar ilgi görmemiş ve kısa sürede final kararı almış ve ekranlara veda etmişti.

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Subaşı ve Necip Memili gibi oyuncuların rol aldığı Çukur dizisi, yeniden izleyicisiyle buluşacak.

DİJİTAL PLATFORMLARDA YAYINLANACAK

Çukur, yeni sezonu ile kaldığı yerden yoluna devam edecek. Çukur dizisi ile ilgili uzun süredir medyada yar alan iddiaların ardından dizinin yayıncı kuruluşu hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

iddiaya göre Çukur dizisinin yeni sezonu dijital platformda yayınlanacak. Ancak henüz bir tarih ya da hangi platformda başlayabileceğine dair bir açıklama bulunmuyor.

Dizinin başrolünde yine Aras Bulut İynemli'nin yer alacağı da iddialar arasında.