Cristiano Ronaldo'yu 1429 kişiden 71'i bulabildi! Futbol dünyası bu zeka testini konuşuyor...

Futbol dünyasında oldukça fazla konuşabilen bu test; Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Arda Güler görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen Cristiano Ronaldo görselinin 5 saniye içinde bulunması. Fakat futbolseverleri bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi, zeka ve dikkat gerektirebiliyor. İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o test…

Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Arda Güler ve Karim Benzema görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, futbol dünyasında adeta yankı uyandırdı. Çünkü 1429 kişiye uygulanan bu optik illüzyon testinde, sadece 71 kişi başarılı olabildi.

ADETA FUTBOL DÜNYASI BU ZEKA TESTİNİ KONUŞUYOR

Adeta futbol dünyasının konuştuğu bu test, zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim optik illüzyon testinde; Robert Lewandowski, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler görseli bulunuyor. Optik illüzyon testinde beklenen, Cristiano Ronaldo görselinin 5 saniye içinde bulunması. Ancak zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte pek çok insan başarısız oluyor.

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi, futbol tutkunları da dahil olmak üzere toplam 1429 kişiye gösterildi. Ancak 1429 kişiden sadece 71'i Cristiano Ronaldo görselinin yerini bulabildi. Zira diğer futbolcu görsellerinin fazla olması, sadece 5 saniye verilmesi ve Cristiano Ronaldo görselinin tek olması, bulunmasını oldukça uğraştırıcı bir hale getirebiliyor.

Peki zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 5 saniyede Cristiano Ronaldo görselini bulabilir misiniz? İşte zeka ve dikkat gerektirebilen o optik illüzyon testi;

Zeka Testi İpucu: Ronaldo görselini futbol tutkunları bile bulmakta zorlanabiliyordu. Eğer siz de bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sağ orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

CRİSTİANO RONALDO GÖRSELİNİN YERİ

Futbol tutkunlarını bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Çünkü Cristiano Ronaldo görselini bulmak oldukça zorlayıcı olabiliyordu.

Eğer siz de zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte Ronaldo görselini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte bulunması gereken görselin yeri;

Kişilik testini çöz, nasıl bir lider olursun öğren! Resimde kartal mı gördün timsah mı?