Cristiano Ronaldo'nun kaç çocuğu var? Cristiano Ronaldo'nun oğlu öldü mü?

IFFHS ve diğer medya kuruluşlarına göre futbol tarihinin en golcü oyuncusu, Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo yeni doğan ikiz bebeklerinden oğlunun hayatını kaybettiğini açıkladı. Haber görenler Cristiano Ronaldo'nun acısını paylaşan yorumlarda bulundu. Peki, Cristiano Ronaldo kimdir, Cristiano Ronaldo'nun kaç çocuğu var?

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo dün yeni doğan oğlunun vefat ettiği haberini paylaştı. Millî takımlar tarihinde en çok gol atan, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok gol atan, Avrupa Futbol Şampiyonası turnuvaları tarihinde en çok gol atan ve FIFA Kulüpler Dünya Kupasında tarihinde en çok gol atan futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Cristiano Ronaldo kimdir, Cristiano Ronaldo'nun kaç çocuğu var?

CRISTIANO RONALDO'NUN OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Cristiano Ronaldo acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Portekizli süper yıldız eşi Georgina Rodriguezz ile ortak yaptığı paylaşımda oğullarının vefat ettiğini açıkladı.

Ronaldo ve Rodriguez, "Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu bize bir nebze olsun şu an yaşama gücü veriyor. Bebeğimiz, seni daima seveceğiz." ifadeleri ile üzüntülerini dile getirdi.

CRISTIANO RONALDO'NUN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Hayat arkadaşı Georgina Rodriguez ve Cristiano Ronaldo Jr., Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo adlarındaki 4 çocuğu ile birlikte Torino'da yaşamaktadırlar. 28 Ekim 2021 tarihinde Instagram'dan yaptığı paylaşımda Georgina Rodriguez'in ikiz bebeklere hamile olduğunu açıklamıştı.

Yeni doğan ikiz bebeklerinden kızının sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini açıklayan Ronaldo'nun diğer ikiz çocuğu olan oğlu doğumdan sonra vefat etti.