Çok Güzel Hareketler 2 bitti mi, neden yok? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kanal mı değiştirdi?

Pazartesi akşamlarının sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2, Kanal D'nin bu akşamki yayın akışında yer almadı. Program için alınan karardan habersiz olanlar ''Çok Güzel Hareketler 2 bitti mi, neden yok? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kanal mı değiştirdi?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte yanıtı...

Çok Güzel Hareketler 2 hayranları, programın neden yayınlanmadığını araştırıyor. Kanal D ekranlarının sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2 bir süredir pazartesi akşamları izleyicisi ile buluşuyordu. Ancak program için hayranlarını üzecek bir karar alındı. Peki, Çok Güzel Hareketler 2 bitti mi, neden yok? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kanal mı değiştirdi?

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BİTTİ Mİ, NEDEN YOK?

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2' programı, geçtiğimiz hafta final bölümüyle Kanal D'de ekranlarıne veda etti.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER NEDEN FİNAL YAPTI?

Final kararının düşük reytingler nedeni ile alındığı tahmin ediliyor.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER KANAL MI DEĞİŞTİRDİ?

Çok Güzel Hareketler 2'nin sosyal medya paylaşımlarda, "yakın zamanda yeniden görüşeceğiz", "yakında görüşmek üzere" ifadeleri yer alıyor. Bu açıklama sonrası programın kanal değiştirdiği ya da dijital platforma geçtiği iddia edildi.