Çocuklar Duymasın'ın Duygu'suydu: Herkesi şaşırttı! İşte Ayşecan Tatari'nin son hali...

Ayşecan Tatari bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izlenen, ''Çocuklar Duymasın'' dizisinde rol almıştı. Ayrıca dizide; Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç ve Pınar Altuğ gibi isimler de bulunmuştu. Ancak Çocuklar Duymasın dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri Ayşecan Tatari'nin canlandırdığı, ''Duygu'' karakteri olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Çocuklar Duymasın dizisi, 2002-2019 yılları arasında birçok insan tarafından izlendi. Ayrıca dizide; Tamer Karadağlı, Ayşecan Tatari, Zeyno Günenç ve Pınar Altuğ gibi isimler de rol almıştı. Öte yandan Çocuklar Duymasın dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Ayşecan Tatari'nin canlandırdığı Duygu karakteri olarak ön plana çıkabiliyordu.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN DUYGU'SUYDU: HERKESİ ŞAŞIRTTI

Çocuklar Duymasın dizisindeki başarılı oyunculuğu ile birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başaran Ayşecan Tatari, şimdilerde evli, mutlu ve çocuklu. Bu nedenle Çocuklar Duymasın'ın Duygu'sunu yıllar sonra ilk kez gören herkes şaşırabiliyor.

Ayşecan Tatari, 2017 yılında Edip Tepeli ile evlendi. Ayrıca Edip Tepeli Destan başta olmak üzere birçok farklı dizi ve filmde rol aldı. Öte yandan Ayşecan Tatari şimdilerde 34 yaşında. Nitekim Çocuklar Duymasın dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Ayşecan Tatari'nin son hali de merak edilebiliyor.

AYŞECAN TATARİ'NİN YILLAR SONRAKİ HALİ

Ayşecan Tatari, Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Duygu karakteri ile birçok insanın hafızasında yer ediniyor. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Tatari'nin yıllar sonraki hali;