Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su evli mutlu ve çocuklu! İşte Ayşecan Tatari'nin yıllar sonraki hali

Ayşecan Tatari, ''Çocuklar Duymasın'' dizisinde, ''Duygu'' karakterini canlandırıyordu. Ayrıca dizide en fazla dikkat çeken karakterlerden biri olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Ayşecan Tatari'nin yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Duygu karakteri ile birçok insanın beğenisini toplayan Ayşecan Tatari, Edip Tepeli ile evlenmişti. Ayrıca Ayşecan Tatari, kızının fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileri ile de paylaşıyor.

Öte yandan Ayşecan Tatari, televizyon ekranlarında bulunmasa da sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla yoğun ilgi görebiliyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN DUYGUSU EVLİ MUTLU VE ÇOCUKLU

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın ilgisini çekiyordu. Bu nedenle Çocuklar Duymasın dizisi sona ermiş olsa bile, Ayşecan Tatari'nin yıllar sonraki hali merak edilebiliyor.

Ayşecan Tatari şimdilerde evli, mutlu ve çocuklu. Nitekim Edip Tepeli ile evli olan Ayşecan Tatari, mutlu aile tablosu ile gündeme gelebiliyor. Ayrıca sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemde ilgi görebiliyor.

AYŞECAN TATARİ'NİN YILLAR SONRAKİ HALİ

Çocuklar Duymasın dizisindeki başarılı oyunculuğu ile birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başaran Ayşecan Tatari, yıllar sonraki hali ile sevenleri tarafından merak edilebiliyor. İşte Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Tatari'nin yıllar sonraki hali;